Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лудогорец надигра Дунав с 4:0

Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец победи Дунав с 4:0 в контролна среща в Разград. Шампионите изиграха силно първо полувреме и до почивката вкараха три гола. Марселиньо откри резултата в пряк свободен удар в 10-а минута, а Вандерсон добави два гола в 32-а и 45-а минути.

През второто полувреме темпото спадна,  а Сисиньо се разписа в 65-а минута за крайното 4:0. Григор Долапчиев можеше да вкара почетен гол за Дунав, но вратарят Ренан с вещина изби мощния удар на нападателя на русенци.

 "След толкова дълга пауза е предимство за нас да изиграем този мач. Ще направим всичко възможно да се подготвим добре и да изиграем оставащите мачове на ниво. Всички имаха индивидуални планове и сигурно са избягали повече отколкото на нормална тренировка. Не е въпрос само на физическа подготовка. Проблемът е, че футболистите са изгубили игрова практика. Ще се съсредотичим върху игровите елементи, работа с топка. Чака ни тежък мач с Левски, ако успеем да го спечелим, това ще ни приближи до крайната цел.", сподели след мача наставникът на Лудогорец Павел Върба.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна