Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Йерархичната система се руши, но ни никнат криле

Антоанета Салфидж с астрологична прогноза за онова, което ни очаква зад ъгъла

Снимка: Pixabay

2020 се оказа преломна година за света. Малцина се наемат да прогнозират накъде ще поеме той. В подобна ситуация търсим отговори, на въпросите, които ни тревожат. Интересна гледна точка предлага астрологията, отричана от едни и ценена високо от други.

Астрологията работи с повторяемостта и циклите и прави изчисления, прострени върху големи периоди. Според анализите на познавачите се намираме в период на средна мутация.

Подобен етап е имало около началото на 19-и век – епохата на материализма, настъплението на капитализма, когато трудът бива овеществен и започва да бъде оценяван в пари. Време на големи технологични открития и увереност, че технологиите ще променят света към по-добро. 

В момента отново сме в подобен период. Йерархии и мирогледи се рушат и настъпва новото. Ще наблюдаваме процес на повишаване на свободите. Но свобода постигаме тогава, когато си я заслужим. 

Първоначално ще преминем през труден период и всеки ще трябва да реши дали да живее в страха и да приеме диктатурата на ограниченията, или да потърси талантите си и да ги развива така, че да е в полза на другите.

Какво се случва в момента?

Лятото е подходящ момент да се отърсим от страха, защото от есента тръгват сериозни процеси на преорганизиране в политиката, на икономиката, във финансовата сфера.

Следващата, 2021 година, също няма да е лесна. Категорично трябва да работим заедно и поотделно за дигитализацията. Всяка възможност трябва да се използва. Също така всеки трябва да потърси възможност да се развива там, където е най-ценен. А ако земята под краката му се пропуква, да приеме новото и да пусне всичко онова, което го спира, да си отиде.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна