Eмисия новини
от 10.00 часа

Pata të vogla laramane erdhën për të kaluar dimrin në Liqenin Durankullak

200 pata të vogla laramane të cilët janë një lloj i kërcënuar botërisht erdhën për të kaluar dimrin në liqenin Durankullak afër Shabllës të Bullgari së Verilindore. Shpendët erdhën pas regjistrimit dimëror të shpendëve në zonat e lagëta gjatë të..

16.02.20 15:15 |
Në plazhin, që zgjatet deri në kufirin me Rumaninë, mungojnë komplekset e mëdha hotelesh.

Durankullak – oaza e fundit e natyrës së virgjër

Durankullak tërheq si magnet turistë, fotografë amatorë, piktorë dhe njerëz me shpirt poetik. Por shumë pak frekuentues e dinë, se kjo oazë e natyrës së virgjër, që ndodhet në bregdetin tonë verior ka një histori mijëvjeçare. Në plazhin disa kilometrash,..

28.08.13 10:52 |
Всички новини: днес | вчера