Eмисия новини
от 13.00 часа

Gratë e Kosovës – në fokusin e festës së Pavarësisë në Sofje

Pesë piktore nga Kosova nëpërmjet sensibilitetit të vet dhe mënyrës personale të shprehjes prezantuan gratë e shtetit më të ri në Evropë. Ngjarja ishte pjesë e shënimit të festës kombëtare të vendit, të organizuar nga Ambasadori Edon Cana. „ Republika..

19.02.20 10:38 |

12 vjet pas Pavarësisë së Kosovës Ambasadori Edon Cana është optimist për marrëdhëniet regjionale dhe bilaterale

Për ne si shtet i ri roli i Bullgarisë është shumë i rëndësishëm, sepse Bullgaria si në vitin 1999, po ashtu dhe në vitin 2008 kishte dhënë një mbështetje të parezervë për Kosovën. Kështu që edhe Bullgaria ka një rol të veçantë në historinë e..

17.02.20 11:38 |

Në Sofje Matthew Palmer diskuton të ardhmen e Ballkanit Perëndimor

Zv. Ndihmës Sekretari shtetëror i SHBA-së për çështjet evropiane dhe aziatike Matthew Palmer bisedoi në Sofje për përshpejtimin e integrimit euroatlantik të Vendeve të Ballkanit Perëndimor. Me ftesë të Ambasadores së SHBA-së tek ne znj. Hero Mustafa u..

11.02.20 16:09 |
Ambadorët e Kosovës dhe Shqipërisë - Edon Cana dhe Donika Hoxha

Ambasada e Republikës së Kosovës me godinë të re në Sofje

Në një ceremoni simbolike, Ambasadori i Republikës se Kosovës, z.Edon Cana, i shoqëruar nga Ambasadorja e Shqipërisë, znj.Donika Hoxha dhe stafet respektive të të dyja ambasadave, kanë inauguruar ambientet e reja të Ambasadës së Republikës së Kosovës. Duke..

22.11.19 18:47 |

Kosova dhe Bullgaria shtojnë numrin e lejeve për transport ndërkombëtar

Takimi i komisioneve të përbashkëta profesionale ndërmjet Ministrisë së Transportit të Bullgarisë dhe Ministrisë homologe te Kosovës ka rezultuar nënshkrimin e një protokolli i cili nënkupton shtimin e kontingjentit të leje ve për..

02.08.19 11:53 |
Всички новини: днес | вчера