Eмисия новини
от 00.00 часа

Teatri “Sofja” shënon 27 marsin me shfaqje online

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Teatrit – 27 Marsit, Teatër “Sofja” do t’u bëjë dhuratë publikut të vet. Një video e shfaqjes së 100-të të fundit të pjesës “Notre-Dame de Paris” të shkrimtarit Victor Hugo do të prezantohet online në kanalin YouTube të..

27.03.20 12:21 |
Teatri Popullor

Shënojmë Ditën Ndërkombëtare të Teatrit

Më 27 mars shënohet Dita Ndërkombëtare e Teatrit, e cila kremtohet që nga viti 1961 me vendim të Institutit Ndërkombëtar Teatror pranë UNESKO-së. Për herë të parë në historinë e teatrit sivjet shfaqjet prezantohen online për shkak të epidemisë globale të..

27.03.20 10:27 |

Opera e Sofjes fton publikun në shfaqje online

Opera e Sofjes do të prezantojë tri shfaqje online. Ditën e premte më 27 mars, nga ora 17.00, orë lokale, fillon Bajaderka ( La Bayadère) nga Ludwig Minkus. Incizimi i shfaqjes është nga 18 janari i këtij viti. Ditën e shtune, më 28 mars, në orën..

26.03.20 13:04 |

Artistja Allbena Pavllova: I gëzohemi përkrahjes së publikut me gjithë situatën e vështirë

Një nga masat e ndërmarra për kufizimin e rasteve të reja të infektimit me koronavirusin ishte heqja e të gjitha veprimtarive në të cilat mblidhen shumë njerëz. Përveç formacioneve muzikore dhe muzikantë të veçantë, këtë masë e respektojnë edhe..

18.03.20 12:48 |
Всички новини: днес | вчера