Оттука започва денят


Пролетно съботно утро с Радио Шумен

Точна и актуална информация, интересни събеседници, с които ще дискутираме по важни теми. Всичко това ви очаква в ефира на радио Шумен в събота сутрин. Веднага след новините в 7 ч. с вас ще е екипът на предаването „Оттука започва денят“ – Невена..

публикувано на 27.03.20 в 15:53

С Радио Шумен и в неделя сутринта

  Да посрещнем заедно утрото в неделя с Радио Шумен! Началото на предаването ,,Оттука започва денят” е след новините в 7 часа. В първите часове на 29 март – актуални вести, разнообразни събеседници, любопитни теми и много музика! Жулиета Герова и..

публикувано на 27.03.20 в 15:34

С Радио Шумен и в петък

   Ако желаете да сте добре информирани от рано сутринта и в петък, бъдете с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира след новините в 7 часа на БНР. Ще има и много музика. Каним да останете с него до 12 часа. Водещ - Жулиета..

публикувано на 26.03.20 в 13:32

Делнично утро с "Оттука започва денят"

И в четвъртък се събудете с радио Шумен. В утрото на 26 март , веднага след новините в 7 ще ви очакват Невена Николова и музикалният редактор Бояна Петрова. Само дни призивът на трима души от Разград към съгражданите им да помогнат на областната..

публикувано на 25.03.20 в 16:50

Да намерим благата вест на Благовещение с "Оттука започва денят"

Насред пандемията от коронавирус, в сряда сутрин няма да забравим, че на 25 март християните празнуват Благовещение. За измеренията на Благовец и в българската народна традиция ще говорим в „Оттука започва денят“. Благите новини обаче тези дни не са..

публикувано на 24.03.20 в 15:02

Вторник с "Оттука започва денят"

И този вторник бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. В предаването ще чуем как да се пазят бъдещите майки и от какво не бива да се притесняват при евентуална зараза с COVID-19 . Ще прехвърлим океана, за да чуем какво се случва във..

публикувано на 23.03.20 в 16:57

Оттука започва 23 март

Последната седмица на март ще започнем с равносметка за дистанционното обучение, седмица след старта му и то в едно селско училище. Как оцелява малкият бизнес в трудната ситуация ще сподели Катя Йорданова - управител на шивашка фирма. Ще отделим минути и на..

публикувано на 22.03.20 в 17:45

Полезни и приятни 5 часа

    От 7 до 12 часа  в събота бъдете с предаването ,,Оттука започва денят“ на вълните на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Драгомир Симеонов. Ако желаете да започнете 21 март добре информирани и разсънени с..

публикувано на 20.03.20 в 16:00

Петък с "Оттука започва денят"

Таксиметрови шофьори от Шумен предлагат разнос на храна по домовете, млади доброволци ще помагат на възрастни при пазаруването, а музикантите от рок група „Епизод“ ще изнесат студиото си далеч в планината, за да могат да зарадват своите почитатели..

публикувано на 19.03.20 в 17:03

"Оттука за почва денят" на 19 март

"Оттука започва денят" на 19 март – срещата ни ще започне след новините в седем, но пък ще продължи до дванайсет на обяд – извънредните мерки, налагат и извънреден формат на предаването. Бъдете с нас, за да научавате последните новини около ситуацията с..

публикувано на 18.03.20 в 10:58