Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Програма "Днес" на 30 май

Снимка: БГНЕС

Какви решения взе Общински съвет-Шумен на днешната си майска сесия? Какво се случи на делото Хитрино? Кое е шуменското село с нулева престъпност? Къде се организира панаир на учебните предприятия? И кога ще заработят виртуалните лаборатории в Русе? Отговорите на тези и още въпроси в програма „Днес“ на 30 май с водещ Елица Маринова и музикални редактори Виктория Стефанова и Розалина Райчева. Слушайте ни от 13:00 до 17:00 часа.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Понеделник с "Оттука започва денят"

Започнете новата седмица с Радио Шумен и „Оттука започва денят“! Кои населени места в региона продължават да бъдат на воден режим и какво се прави, за да бъде решен проблемът? Как болницата в Тутракан ще подкрепи желаещите да учат по специалностите медицинска сестра, акушерка и клиничен лаборант? Защо цветната градина на църквата „Св.Св...

публикувано на 12.07.20 в 17:05

Приятно неделно утро с Радио Шумен

  Добро утро, минути след 7 часа сутринта на 12 юли, ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“! Жулиета Герова и Венета Стоянова ви канят да останете с него до 10 часа на вълните на Радио Шумен. Ако желаете да започнете неделния ден приятно, добре информирани и разсънени с много музика – това е вашето място. Да сме заедно от..

публикувано на 10.07.20 в 11:45

Петък с "Оттука започва денят"

И този петък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Нуждаещи се от енергийно подпомагане, родители на бъдещи първокласници и родители на осмокласници вече могат да подават в социалните дирекции молби за отпускане на помощи. Какви са условията за кандидатстване, ще чуете в утрото на 10-ти юли. В предаването ще се разходим..

публикувано на 09.07.20 в 17:30

"По първи петли" на 10 юли - разказ за България

В „По първи петли“ на десети юли ще очакваме да чуем вашите хубави думи за България – кои са те, какво бихте разказали за страната ни на този, който идва в нея за първи път. А ние ще ви разкажем какво може да видите в Шумен като турист, както и ще ви предложим да приемете предизвикателството да участвате в националния фото конкурс „Моето незабравимо..

публикувано на 09.07.20 в 14:44

Приятно утро и в четвъртък с Радио Шумен

  Бъдете с Радио Шумен и в ранното утро на 9 юли! Приятно ще ви разсъни екипът на предаването ,,Оттука започва денят“. От 7 до 10 часа  очаквайте в ефира всичко актуално от началото на деня и много музика. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор ще е Петромил Кулев. Радио Шумен - за добър старт на новия ден!

публикувано на 08.07.20 в 09:49

Оттука започва 8 юли

В сряда сутрин веднага след новините в седем ви очакваме в „Оттука започва денят“. Ще ви запознаем с възпитаника на Математическата гимназия в Разград Николай Миленов, който се представи отлично на националния кръг на олимпиадата по география и икономика. „Оставме свързани“ е инициативата, която стартира в Русе, а в Шумен започва седмицата на..

публикувано на 07.07.20 в 13:44

Вторник с "Оттука започва денят"

И този вторник ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Как с тарите гори изведоха България сред финалистите за европейската награда Натура 2000? По кои улици във Велики Преслав ще бъдат почистени и подменени дъждоприемните шахти? Какви летни занимания ще предложи на децата Народното читалище „Просвета – 1927“ в русенското..

публикувано на 06.07.20 в 18:19