Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Публикации

"Не казвай на мама" - поглед към различната сексуална ориентация

„Не казвай на мама“ е нов български роман на телевизионния сценарист и преподавател в НАТФИЗ Николай Йорданов.  Творбата проследя съдбите на десет хомосексуални момичета и момчета в осем държави. Наблюдавани от отвъдното, всички те се оказват част от..

публикувано на 25.03.20 в 13:53

Как да не "превъртим" в изолация

Самоизолацията се превръща в голям стрес за хората и истински тест за отношенията. Как да намалим страстите и да избегнем противоречията, съветва практикуващият психолог Наталия Инченко. Принудителната близост без възможност за напускане или уединение..

публикувано на 24.03.20 в 09:10

#StayAtHomeCup привлича геймъри от цял свят

Световната пандемия накара спортните запалянковци да насочат вниманието си към друг вид състезания. Електронният гейминг, на който не се гледаше сериозно, отчете значителен ръст през последните няколко месеца. Редица популярни шампионати и турнири..

публикувано на 21.03.20 в 16:20

Гейминг индустрията в България

Докато коронавирусът продължава да вълнува десетки милиони хора, гейм индустрията е по-жива от всякога. В края на февруари стана ясно, че по време на изолацията по домовете, китайските потребители са свалили рекорден брой игри за мобилен телефон, като..

публикувано на 14.03.20 в 20:16

Деца не загиват от коронавируса, но са опасни заразоносители за възрастни в семейството

Децата са група, която е по-малко засегната от коронавируса. Още не е установане причината за това. Но Световната здравна организация обяви пандемия неслучайно. Това което се знае, че заразата не се предава по вертикален път. Майката не..

публикувано на 15.03.20 в 10:05

Силните жени във видеоигрите

Осми март е точният момент да се разбунтуваме срещу неравноправието във видеоигрите, когато става дума за женските персонажи. По последни данни от 2019 г., едва 7% от героите са жени , докато броят на реалните играчи от нежния пол почти не отстъпва на..

публикувано на 08.03.20 в 19:16
Умерените физически натоварвания допринасят за поддържането на мускулите

Важните микроелементи и двигателната активност гарантират здравината на костите

Здравите силни кости осигуряват структурата на тялото,   защитават вътрешните органи и поддържат залавянето на мускулите. С  процеса на стареене обаче костите ни стават по-крехки, а мускулите - по-слаби. Малко хора се замислят и предполагат,..

публикувано на 06.03.20 в 13:09

Прим издаде дебютен албум “Добро или нищо”

През годините рапърът Прим неведнъж се е доказвал като стабилно емси със завидни способности и добър колаборативен подход. Тази година издаде дебютен албум “Добро или нищо”. Музикалната лаборатория Shadow Lab започна дълго отлагана, но засега..

публикувано на 04.03.20 в 18:08

Домашният любимец - не само емоционален приятел, но и отговорност

Отглеждането на домашен любимец у дома е едно от най-вълнуващите събития за децата. Преди да вземете окончателното решение, че вашето дете и домашният любимец може да живеят под един покрив, трябва да сте сигурни, че това ще е положителен ход...

публикувано на 04.03.20 в 14:58
Новият посланик на България в Индия Елеонора Димитрова встъпи в длъжност облечена в народна носия

Националният флаг като моден аксесоар

Със сигурност не веднъж сте виждали шапки, шалове или анцузи в цветовете на българския трибагреник. За някои това може да е израз на патриотизъм, за други кич и злоупотреба с цветовете на българското знаме. “Не навсякъде и не по най-добрия начин е..

публикувано на 03.03.20 в 17:10