Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Live сесии по дигитален маркетинг във време на ограничения

Десислава Черкезова и Анелия Мъглева работят в областта на дигиталния маркетинг. В периода на извънредното положение всеки ден, от 14 до 15 часа, те предлагат безплатен онлайн курс за всеки, който се интересува. Вече втора седмица двете млади жени събират стотици пред екраните на телефоните и лаптопите, за да предадат своя опит опит и знания на последователите си.

"Във времето, в което всички си стоят вкъщи, искаме да помогнем с полезна и вдъхновяваща информация. Тази седмица разказваме истории на хора, които използват социалните мрежи, за да превърнат идея в бизнес. Това им помага да повярват, че е възможно," казват Десислава и Анелия.

Ние можем да споделим някаква информация, която да не повлияе директно, но да събуди нещо, което всеки таи в себе си. Подтикваме хората да направят нещо, което са отлагали дълго време.

Двете дами са убедени, че има информация, която трябва да бъде споделяна безплатно. Системата в дигиталния маркетинг е достатъчно сложна и тя може да бъде изучавана от тези, които имат нужда от това и са готови да си платят. Но има и курсисти, които все още не се готови за този етап. За тях е важно да имат безплатен достъп до определено ниво.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Още по темата

Ани и Деси

За да успееш, първо трябва да се провалиш

Всички сме чували израза „Музикант къща не храни“. С други думи, широкото схващане е, че професиите са разделени на две графи - стабилни и несигурни. Много пъти нашите родители в опит да ни предпазят казват: „Запиши медицина или някоя държавна служба,..

публикувано на 30.10.19 в 12:46
ВИЖТЕ ОЩЕ

Всеки, засадил дърво, ще живее по-дълго

200 годишна дъбова гора - Сия Попова за инициативата: "Събитието е второ поред на същата локация. Ще видим колко са се прихванали, където не са - ще засадим нови дъбчета. В случая избираме дъбове - на терена е най-благоприятно да се засади. Дъбът..

публикувано на 20.04.24 в 10:14

Лазарица в Елин Пелин

Райничка Николова, зам.-кмет на Елин Пелин за 11-о издание на фолклорния фестивал "Лазарица" в града: "Община Елин Пелин милее и поддържа традициите. Фестивалът обединява всички празници от пролетно-обредния календар от Заговезни до Гергьовден. Участват..

публикувано на 20.04.24 в 09:42

"Форум", 19.04.24: Феминистките застрашават ли привилегиите на мъжете?

Завършва седмицата, в която коментатори на "Форум" бяха социологът Мила Минева и Матю Стоянов, по-известен като рапърът Жлъч. В последния работен ден ангажимент остави на дистанция Жлъч, но се включи с мнение по телефона. Сред акцентите,..

публикувано на 19.04.24 в 18:25

Нова възможност за децата в нужда

Фондация "Програма Генерация" помага на деца без родители чрез менторска програма и набиране на средства за по-добър старт в самостоятелния им живот. Мисията е те да бъдат предпазени от декласиране и да получат подкрепа в професионалния им път, за..

публикувано на 19.04.24 в 17:48
Иво Желев

Иво Желев: Не знаем достатъчно за украинските бежанци, за да им помогнем за интеграцията

Над 180 хил. украински бежанци са получили временна закрила в България след избухването на войната през 2022 г. В момента на територията на страната пребивават 72 хил. души . Тези факти говорят, че България е по-скоро транзитна дестинация..

публикувано на 19.04.24 в 17:11
Светът е настръхнал от възникналия конфликт между Израел и Иран

Седмицата в САЩ: Израел, Иран, Украйна, Тръмп

Израелско нападение в Иран Тази сутрин израелската армия е нанесла удар в Иран в отговор на баража от ракети и дронове срещу Израел миналия уикенд. Не се знае все още какви са щетите, но намерението е било да се изпрати послание, че..

публикувано на 19.04.24 в 15:57
Хърватският премиер Андрей Пленкович

Година и 3 месеца след влизане в еврозоната, в Хърватия цените са удвоени

Оправдаха се опасенията за масово поскъпване след приемане на еврото за валута в Хърватия , съобщи пред БНР-Радио София оттам журналистката Диана Гласнова , главен редактор на сп. "Родна реч". Поскъпването беше обусловено от превръщането..

публикувано на 19.04.24 в 15:24