Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Засилени мерки за почистване и дезинфекция и в БДЖ

В БДЖ основното почистване и дезинфекцията на подвижния състав (вагоните) се осъществява във вагонно депо “Надежда”. "Там е базата, където се прави цялостно почистване и дезинфекция. Освен това в определени места и гари, които са на територията на..

публикувано на 26.03.20 в 19:38

В ГТП пунктовете се спазват противоепидемичните мерки

Какво трябва да правят шофьорите след изтичане на срока на валидност на годишния технически преглед на автомобила? Много от пунктовете затвориха заради ограничителните мерки по време на извънредното положение. Пунктовете на Съюза на българските..

публикувано на 26.03.20 в 19:03

Повече внимание в тунел „Траянови врата“

Шофьорите трябва  да са карат с повишено внимание в тунел „Траянови врата“ на магистрала "Тракия" заради отстраняване на авария в електрозахранването на осветлението, предупреждават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

публикувано на 26.03.20 в 11:31

Дезинфекцията на улиците ще продължи при подходящи атмосферни условия

Дезинфекцията на улиците ще продължи при подходящи атмосферни условия, коментира директорът на Столичния инспекторат Веска Георгиева . Тя допълва, че в момента за пътните платна се използват соли за превенция от заледяване.  Планът, по който..

публикувано на 25.03.20 в 19:15

БЧК продължава хуманитарната операция за блокираните водачи на тирове

Доброволци и служители на Българския червен кръст - Хасково продължават подпомагането с храна и вода на водачите на товарни автомобили, блокирани с дни на граничния пункт „Капитан Андреево“. Хуманитарната операция се реализира с помощта на Турския..

публикувано на 25.03.20 в 16:22

Влиза в сила новата декларация за преминаващите през КПП

От днес влиза в сила новата декларация , която трябва да имат преминаващите през пропускателните пунктове на входовете и изходите на градовете .  Бланката е публикувана на сайта на МВР. Промяната е във връзка с трудовата дейност - като в новата..

публикувано на 25.03.20 в 08:50

Пускат повече влакчета в метрото

Столичният „Метрополитен” въвежда мерки за облекчаване на трафика. Композициите ще се движат по сгъстен график в час пик, за да няма струпване на пътници. До днес влакчетата са на 6 минути, а от утре сутрин интервалът става на 4 минути и половина,..

обновено на 24.03.20 в 13:29

Пети ден продължава кризата на ГКПП "Капитан Андреево"

Пети ден продължава кризата на ГКПП "Капитан Андреево" , където колоната от тирове е 50 километра .  Струпването на тежкотоварните автомобили на българска територия е заради проверките от турска страна и здравните прегледи, които се извършват на..

публикувано на 24.03.20 в 10:36

АПИ: Шофьорите да бъдат внимателни, очакват се нови снеговалежи

През следващото денонощие се очаква застудяване и нови снеговалежи. Шофьорите да карат внимателно и да тръгват на път подготвени, призоваха от Пътната агенция В четири области - Монтана, Враца, Ловеч и Габрово, действа предупредителен оранжев код..

публикувано на 23.03.20 в 18:56

Засилен трафик към столицата, опашки от автомобили на КПП-тата

Днес е първият  работен ден след приемането и влизането в сила на новите и по-строги мерки за движение между градовете във връзка с извънредното положение в страната.  19 са пропускателните пунктове на входовете на София , на които се извършват..

публикувано на 23.03.20 в 09:36