Aleksandra Naçeva me medalje të argjendtë evropiane në kërcimin trehapësh

Aleksandra Naçeva fitoi medaljen e argjendtë në finalet e kërcimit trehapësh në Kampionatin Evropian për adoleshentë dhe adoleshente nën 20 vjeç në Buros (Suedi). Kampionia botërore në këtë moshë në vitin 2018..

Kombëtarja e volejbollit e të rinjve në vend të dytë në Evropë

Skuadra bullgare e të rinjve në moshë deri më 17 vjeç zuri vendin e dytë në kampionatin evropian të volejbollit 2019. Kjo u bë në qytetin bullgar Varna pasi bullgarët humbën ndeshjen finale kundër francezëve..

Galeria më e madhe artistike në qytetin Plovdiv priti vizituesit e vet të parë

Kryeqyteti evropian i kulturës Plovdiv u “pajis” me galerinë më të madhe artistike deri tani, të quajtur “Kapana”. Salla e ekspozitës është në dy nivele me një sipërfaqe të përgjithshme 1000 metra katrore dhe është..

Pllamen Bonev: “Gjërat më të mira në jetë janë fare të zakonshme”

“Më shkohet në det” - kështu titullohet kënga, të cilën Pllamen Bonevi dhe ShakaZuluOrchestra incizuan para pak kohe. Shumë e hareshme, e gëzuar dhe verore, me shumë optimizëm dhe jo në vend të fundit-e bërë në..