Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, argëtimi më i shtrenjtë. Gjoba për shkeljen e ndalesës për frekuentimin e parqeve dhe kopshteve arrin 5000 leva. Pasi ditën e diele, më 29 mars, policia hartoi 92 akte, banorët u bënë më rigoroz në respektimin e rregullave..

rinovuar më 20-03-30 3.19.MD

Bullgaria në fotografi

Vidin (Bullgari Veriperëndimore), lagja “Nov Pët” (“Udha e Re”) me popullsi rome. Vullnetarët shpërndajnë maska të qepura nga një familje në lagje. Foto: BTA

botuar më 20-03-27 4.10.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Burgas, një nga lavamanët e lëvizshëm të cilët bashkia vendosi në 17 vende të qytetit për të siguruar mundësi më të mira për mbajtjen e higjienës personale. Foto: BTA

botuar më 20-03-26 1.23.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, kambanorja e katedrales “Shën Aleksandër Nevski”. Në shenjë empatie me të prekurit nga COVID-19 dhe me të gjithët, të cilët marrin pjesë në luftën kundër pandemisë, Kisha Ortodokse Bullgare shpalli se kambanat e kishave do të tingëllojnë çdo ditë...

botuar më 20-03-25 1.13.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Varnë, valëpritësi. Mot i mrekullueshëm për të mbetur në shtëpi. Foto: BTA Sofja, një stacion për të dy.  Foto: BTA

rinovuar më 20-03-24 3.58.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Isperih (Bullgari Verilindore), dëborë në pranverë. Foto: BTA

botuar më 20-03-23 12.01.MD

Bullgaria në fotografi

Dobriç, parku “Shën Gjergji”. Në lidhje me masat e shpallura për kufizimin e përhapjes së koronavirusit madje vendi i dashur për shëtitje dhe çlodhje i banorëve të Dobriç u zbraz. Foto: BTA

botuar më 20-03-20 12.33.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Asenovgrad, repart për prodhimin e veshjeve martesore dhe për ceremoni zyrtare. Brenda dy ditëve të fundit në firmë u prodhuan më se 700 maska, gjysma prej të cilave ua dhuruan çerdheve, kopshteve dhe institucioneve shoqërore në qytet. Foto: BTA..

rinovuar më 20-03-19 4.36.MD

Bullgaria në fotografi

Vendpushimi Bansko (Bullgari Jugperëndimore) pas mbylljes së parakohshme të sezonit turistik. Foto: BTA Qyteti Burgas, stacioni hekurudhor dhe stacioni i autobusëve – pa njerëz si asnjëherë më parë. Foto: BTA

rinovuar më 20-03-18 2.13.MD

Bullgaria në fotografi

Unazë automobilistike e Sofjes, mes fshatrave German dhe Llozen. Megjithë rrethanat e jashtëzakonshme puna rreth zgjerimit të arteries rrugore po vazhdon, si dhe jeta, edhe pse me disa kufizime. Foto: BTA Varna, “Kopshti..

rinovuar më 20-03-17 2.15.MD