Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-02-10 4.12.MD

Varna, mot i shkëlqyeshëm për shëtitje në plazh. Foto: BTA

Bllagoevgrad, tempulli “Hyrja e Hyjlindëses Mëri në Tempull”. Shenjtërimi i mjaltit të parë në Ditën e martirit Harallambi Çudibërës, i cili konsiderohet tek ne si mbrojtës i bletarëve. Foto: BGNES

Sofja, 9 shkurt. “Hëna e dëborës” – e para nga katër super-hënat, të cilat do të vëzhgojmë se si lindin mbi kryeqytet gjatë vitit 2020. Foto: BTA

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Vidin (Bullgari Veriperëndimore), lagja “Nov Pët” (“Udha e Re”) me popullsi rome. Vullnetarët shpërndajnë maska të qepura nga një familje në lagje. Foto: BTA

botuar më 20-03-27 4.10.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Burgas, një nga lavamanët e lëvizshëm të cilët bashkia vendosi në 17 vende të qytetit për të siguruar mundësi më të mira për mbajtjen e higjienës personale. Foto: BTA

botuar më 20-03-26 1.23.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, kambanorja e katedrales “Shën Aleksandër Nevski”. Në shenjë empatie me të prekurit nga COVID-19 dhe me të gjithët, të cilët marrin pjesë në luftën kundër pandemisë, Kisha Ortodokse Bullgare shpalli se kambanat e kishave do të tingëllojnë çdo ditë...

botuar më 20-03-25 1.13.MD