Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-02-14 4.10.MD

Vraca, oborri i Kompleksit Etnografik të Rilindjes “Shën Sofronij Vraçanski” – një program festiv me rastin e Trifon Zarezanit me pjesëmarrjen e ansamblit koreografik “Hemus”. Foto: BTA

Pushimorja Borovec – diell, borë dhe pamje të mrekullueshme. Foto: Iva Grinko

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Plovdivi, Teatri Antik – përsëri i hapur për turistët. Foto: BTA

botuar më 20-05-15 12.53.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Varnë, kompleksi i notimit “Primorski” që nga sot u hap zyrtarisht për adhuruesit. Foto: BTA Sofja, liqeni Pançarevo. Përsëri kohë për stërvitje. Foto: BTA

rinovuar më 20-05-14 4.05.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Asenvgrad, Gjysmëpentikostia. Pavarësisht nga situata e ndërklikuar për shkak të epidemisë edhe sivjet ikona çudibërëse e Shën Hujëlindëses Mari ishte nxjerrë nga kisha “Shën Hyjëlindësja” dhe ishte mbartur me procesion me qirinj deri na..

rinovuar më 20-05-13 4.13.MD