Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

| rinovuar më 20-02-14 4.10.MD

Vraca, oborri i Kompleksit Etnografik të Rilindjes “Shën Sofronij Vraçanski” – një program festiv me rastin e Trifon Zarezanit me pjesëmarrjen e ansamblit koreografik “Hemus”. Foto: BTA

Pushimorja Borovec – diell, borë dhe pamje të mrekullueshme. Foto: Iva Grinko

Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Sofja, shatërvanët para Teatrit Popullor “Ivan Vazov” në muzgun e mbrëmjes. Foto: BTA

botuar më 20-05-12 12.54.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti bregdetar Burgas, Parku Ekologjik Vaja u bë më i bukur pasi liqeni u pasurua me tre mjellma me xhungë ( Cygnus olor ) të cilët u mjekuan në Qendrën Shpëtimtare të Organizatës së Mbrojtjes së Natyrës “Ballkani i Gjelbër” në..

rinovuar më 20-05-11 4.35.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Lloveç. Rezervati arkitekturor dhe historik “Varosha” – përsëri i hapur për banuesit dhe mysafirët e qytetit pas heqjes së ndalimit për vizita në muzetë në ambient të hapur. ​ Foto: BTA

botuar më 20-05-08 2.14.MD