Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi

Dobriç, parku “Shën Gjergji”. Në lidhje me masat e shpallura për kufizimin e përhapjes së koronavirusit madje vendi i dashur për shëtitje dhe çlodhje i banorëve të Dobriç u zbraz. Foto: BTA