Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Tani për tani do të ketë Kampionat Bullgar të Futbollit

Foto: BGNES

Kampionati Bullgar i Futbollit do të rifillohet gjatë muajit maj dhe të gjitha ndeshjet e planifikuara gjatë stinës do të luhen, mori vendim Bashkimi Bullgar i Futbollit. Së pari Kampionati u ndërpre përkohshëm për një muaj deri në 13 prill në periudhën e gjendje së jashtëzakonshme të shpallur në vend. Nga Bashkimi bënë apel ndaj të gjithë njerëzve të futbollit për respektimin e rekomandimeve të Shtabit Operativ Kombëtar me qëllim kufizimin e epidemisë së COVID-19.