Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Parkimi në Sofje do të jetë falas deri më 12 prill

Foto: BGNES

Nga Bashkia e Kryeqytetit shtyjnë afatin për parkim pa pagesë deri më 12 prill.

Vendet e parkimit në zonën “blu” dhe atë “të gjelbër” do të përdoren falas.

Kjo është një masë për inkurajimin e përdorimit të automjeteve private në vend të transportit urban në situatën e përhapjes së shpejtë të koronavirusit. 


Më shumë nga rubrika

Covid-19 në Bullgari: Dita e 122

Në se numri i të konfirmuarve tejkalon 200 në ditë disa nga masat e hequra do të kthehen Në se rastet e të konfirmuarve për një ditë tejkalojnë 200 do të duhet të mendojmë për rivendosjen e një pjese prej masave, të cilat i respektonim, por..

botuar më 20-07-07 8.26.MD

Trafiku në pikën kufitare Kullata - Promahon është normal

Trafiku në pikën kufitare Kullata - Promahon është normal megjithëqë kjo është hyrja e vetme për turistët në Greqi. Autoritetet e pranishme shëndetësore greke caktojnë se kujt t’i bëjnë test për Covid-19. Pikat e tjera kufitare midis Bullgarisë dhe..

botuar më 20-07-07 7.57.MD
Pllamen Bobokob

Biznesmeni i akuzuar në aferën me mbeturinat Pllamen Bobokov u mor në pyetje

Biznesmeni i akuzuar në aferën me mbeturinat Pllamen Bobokov u mor në pyetje si dëshmitar i hetimit të tregtisë me pushtet. Para mediave ai tha se dha shpjegime në lidhje me komunikimin me shkrim me Petër Nenovit i dënuar në Rumani dhe i burgosur..

botuar më 20-07-07 7.52.MD