Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Policë bullgarë në linjën e pare të betejës me COVID-19 në SHBA

Вашингтон, 28 март 2020 г.
Foto: EPA/BGNES

Policë bullgarë në linjën e pare të betejës me COVID-19 në SHBA

30 policë me prejardhje bullgare punojnë në Çikago dhe në shtete të tjera amerikane për ruajtjen e rendit në situatën e përhapjes së koronavirusit.

Para pak kohe ata u bashkuan në Asociacionin Policor Bullgaro-Ametrikan, informoi korrespondentja e Radios Kombëtare Bullgare në Çikago Elena Caneva. 


Më shumë nga rubrika

Bullgaria do të marrë 2.693 mlrd euro nga Fondi për Tranzicion të Drejtë

Bullgaria do të marrë 2.693 mlrd euro sipas çmimeve nga viti 2018 nga Fondi për Tranzicion të Drejtë, u bë e qartë nga propozimi i Komisionit Evropian dhe nga Banka Evropiane për Investime për një hua publike në përkrahje të investimeve të gjelbra...

botuar më 20-05-28 6.39.MD

BE-ja i ofron Bullgarisë mbi 9 mlrd euro për rimëkëmbjen e saj

Komisioni Evropian i ofron Bullgarisë 9,282 mlrd euro nga fondi për rimëkëmbje ekonomike pas Covid-19. 6,131 mlrd euro prej tyre janë mjete falas, ndërsa huat janë 3,151 mlrd euro. Mjetet do të livrohen me këste në kuadrin e programeve kombëtare..

botuar më 20-05-28 6.15.MD
Ministri Krasen Kralev

Ngulet këmbë për licencimin e shpejtuar të laboratorit bullgar antidoping

Ministri i Rinisë dhe Sportit Krasen Kralev zhvilloi online një takim pune me Presidentin e Agjencisë Botërore Antidoping (WADA) Witold Banka. Ministri Kralev nënvizoi se shpreson te përkrahja e WADA për licencimin e laboratorit bullgar antidoping...

botuar më 20-05-28 5.46.MD