Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Gjuajtës bullgarë përgjuan bombardues rusë

Foto: arkiv

Nuk ka asgjë të jashtëzakonshme në përgjimin e bombarduesve rusë nga gjuajtës bullgarë mbi Detin e Zi. Këtë e tha shefi i mbrojtjes admiral Emill Eftimov para komisionit parlamentar të mbrojtjes. Zëvendës ministri i mbrojtjes Atanas Zaprjanov raportoi para komisionit se nuk ka vonesë në plotësimin e kontratës për furnizimin e gjuajtësve F-16 për shkak të Covid-19 dhe se aeroplanët e parë duhet të furnizohen nga ShBA-ja në vitin 2023.


Më shumë nga rubrika

Hotelet në pushimoren Zllatni Pjasëci hapen deri më 1 korrik

Pjesa e madhe e hoteleve në pushimoren Zllatni Pjasëci janë gati të hapin dyert nga 15 qershor deri më 1 korrik. Situata është dinamike dhe ka shumë të paqarta rreth masave që do të jenë në fuqi në Bullgari pas mesit të qershorit. Këtë e tha për gazetën..

botuar më 20-06-05 4.06.MD

“Bullgartransgaz” kërkon kredi për gazsjellësin “Rryma Ballkanike”

Bullgartransgaz hapi procedurë për sigurimin e një kredie deri 400 milion euro me afat shlyerje 6 vjet. Mjetet janë për realizimin e projekteve si gazsjellësi “Rryma Ballkanike”. Lidhja ndërsistematike Bullgari-Serbi, zgjerimi i depos së gazit në Çiren..

botuar më 20-06-05 4.01.MD
Atanas Mangërov

Rreth 4 për qind e bullgarëve e kanë kaluar koronavirusin

Rreth 4% е popullsisë bullgare e kanë kaluar koronavirusin. Këta janë afro 280 00 bullgarë, tha shefi i Klinikës për Fëmijë pranë Spitalit për Sëmundje Ngjitëse në Sofje doc. Atanas Mangërov. Eksperti është i mendimi se nuk do të ketë valë të..

botuar më 20-06-05 2.29.MD