Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria në fotografi


Qyteti Pllovdiv, lagja artistike Kapana me zbukurime të reja në prag të Ditës së Arsimit dhe Kulturës Bullgare dhe të Shkrimit Sllav, 24 Majit. Foto: BTA


Më shumë nga rubrika

Bullgaria në fotografi

Varna, mot i përshtatshëm për plazh. Foto: BTA

botuar më 20-06-05 1.03.MD

Bullgaria në fotografi

Qyteti Pllovdiv, mot i mrekullueshëm për shëtitje në qendrën e qytetit. Foto: BTA

botuar më 20-06-04 1.12.MD

Bullgaria në fotografi

Sofja, Kopshti Zoologjik i Qytetit. Ditëlindja e elefantit femëror indian Artajda, që sot mbush 57 vjeç. Foto: BGNES

botuar më 20-06-03 12.42.MD