Radioja Kombëtare Bullgare © 2020 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

13 miliard euro falas për Bullgarinë nga plani Covid-19 i Komisionit Evropian

Foto: EEPA/BGNES

Bullgaria do të disponojë afro 13 miliard euro falas si pjesë e planit të Komisionit Evropian për rimëkëmbjen pas epidemisë Covid-19. Këtë e tha në një intervistë për Radion Kombëtare Bullgare zëvendës kryeministri tomisllav donçev. Një pjesë prej financimi do ët lidhet me programe të ndryshme, politikat e dekarbonizimit dhe reforma.


Më shumë nga rubrika

Ministri i Mjedisit dhe Ujërave kontrolloi projektin e Liqeneve të Rillës

Ministri i Mjedisit dhe Ujërave Emill Dimitrov kontrolloi dje zbatimin e projektit “Administrimi i Parkut Kombëtar “Rilla” – faza e dytë. Ministri ka vizituar rajonin e Liqeneve të Rillës dhe ka konstatuar se teknika ndërtimore është jashtë..

botuar më 20-07-02 8.44.PD

165 të regjistruar me Covid-19

Gjatë 24 orëve të fundit rastet e ripohuara të Covid-19 në Bullgari janë 165 nga afro 2900 PCR teste të bëra. Kështu numri total i mbartësve të virusit tejkaloi 5000 veta, tregojnë të dhënat e Portalit Unik Informativ. Më shumë janë të..

botuar më 20-07-02 8.30.PD

Covid-19 në Bullgari: Dita e 116

Ministri i Shlndetësisë Kirill Ananiev dha katër urdhra për zgjatjen e gjendjes së jashtëzakonshme epidemike deri më 15 korrik Në urdhrin për hyrje në territorin e Bullgarisë shënohet se ndalesa nuk u përket personave që..

botuar më 20-07-01 9.30.MD