Андрей Райчев

Андрей Райчев: В никакъв случай промените, предложени от Бойко Борисов няма да успокоят протестите.

Действията на Бойко Борисов показват, че той преценява протеста като слаб, това каза в сутрешното предаване „Репортер“ на Радио Стара Загора социологът и политолог - Андрей Райчев. „Силата на протеста е, че не припознава политическите лидери като..

публикувано на 24.07.20 в 09:44

Диян Димитров: Ще осигурим бъдеще на ТЕЦ „Марица - изток 2“

Амбициите са ТЕЦ „Марица-изток 2“ да продължи да работи със същия капацитет, както досега, въпреки неизвестните около „Зелената сделка“ и това, което предстои.Това каза в пространно интервю за Радио Стара Загора Диян Димитров, член на Съвета на..

публикувано на 23.07.20 в 15:48

Христо Янев: Някои от най-големите уроци в живота ги научавам от децата си

„ Всеки един от нас трябва веднъж в живота си да преодолее страховете си, да излезе от зоната си на комфорт и да остави нещо след себе си“. Това сподели бившият футболен национал и треньор Христо Янев дни след като покори с благотворителна цел..

публикувано на 23.07.20 в 14:12

Д-р Александър Симидчиев: Социално отговорно поведение ще ограничи разпространението на коронавируса

Увеличението броя на заболелите от КОВИД 19 в страната през последните няколко седмици е резултат от поведението на хората и неспазването на епидемиологичните мерки за ограничаване разпространението на коронавируса, коментира в интервю за радио Стара..

публикувано на 22.07.20 в 15:39

Доц. д-р Петър Чолаков: Предсрочни парламентарни избори са все по-вероятни

Предсрочните парламентарни избори са все по-вероятни , ако правителството не предприеме решителни мерки за промяна формата и начина на управление в страната , прогнозира в интервю за Радио Стара Загора политологът доц. д-р Петър Чолаков. Общественото..

публикувано на 22.07.20 в 09:00

Адвокат Станимир Ченалов: Правото на протест е изконно право на всеки българин, но с него не трябва да се злоупотребява.

Правото на протест е изконно право на всеки българин, но с него не трябва да се злоупотребява, припомни в предаването „Репортер“ на Радио Стара Загора адвокат Станимир Ченалов . Да спазваме добрия тон на общуване и в еуфорията да не извършваме незаконни..

публикувано на 20.07.20 в 11:19

Радостин Танев, ГЕРБ: Стара Загора стъпва на технологичната карта на България

Стара Загора стъпва на технологичната карта на страната в резултат на последователните действия на местната и централната власт през последните 2 години. Преговори с водещи компании от дигиталния сектор, готови да инвестират в областния град, са в..

обновено на 19.07.20 в 16:47

Експерт: Земеделието у нас се нуждае от автоматизация, за да пестим разходи и да увеличаваме добивите

„Дигитализацията на земеделието и въвеждането на автоматизация в процеса на отглеждане на културите вече не могат да бъдат разглеждани като лукс. Те са необходимата стъпка, която стопаните в България трябва да направят, за да бъдат равностойни на..

публикувано на 18.07.20 в 23:51

Съдия Даниела Мавродиева: Правовата държава и върховенството на закона са под прицел от години

Протестиращите настояват за оставка на правителството и главния прокурор. Това е разбираемо, защото е налице недоволство срещу цялата правосъдна система и най-вече прокуратурата, трупано през последните години, заяви пред Радио Стара Загора съдията от..

публикувано на 16.07.20 в 17:07

Община Стара Загора има капицитет за обхващане на 4-годишните в предучилищна подготовка

Община Стара Загора има капацитет за обхващане на 4-годишните деца в детските градини, каза в интервю за Радио Стара Загора ресорният заместник-кмет Иванка Сотирова. Почти 96% от четиригодишните са обхванати в детските градини. Все още е..

публикувано на 16.07.20 в 09:05