Варненци последваха примера на румънеца, който чисти България

Варненци, обединени в група, която подкрепя инициативата "Румънец чисти България", почистиха детската площадка на улица "Радост"  в квартал "Младост" във Варна и боядисаха пейките. В акцията участват и деца. Това съобщи Борислав Пенчев, който е част от..

публикувано на 27.03.24 в 16:15

Кърпят асфалта в района на бившата баня "Гъбата"

Възстановяват асфалтова настилка по улица "Стефан Стамболов" във Варна, разрушена вследствие на движението на тежка строителна техника. Извършва се кърпеж на дупките, образували се през последните месеци. Припомняме, акт за административно нарушение..

публикувано на 27.03.24 в 15:47

ПП-ДБ получиха втория мандат, но върнаха папката празна (ВИДЕО)

Президентът Румен Радев връчи втория мандат за съставяне на правителство на ПП-ДБ, те върнаха веднага папката празна. Връщам мандата неизпълнен, каза Николай Денков. Няма подкрепа за реформите, добави той. Коалицията ГЕРБ-ДПС всъщност иска избори и..

публикувано на 27.03.24 в 15:00

Във Варна автобус се заби в ограда на училище след удар с кола

Автобус на градския транспорт и лека кола "Фолксваген" се удариха в района гимназията по химия във Варна. Няма пострадали, съобщиха от полицията. Щетите са само материални. Голямо задръстване се образува след инцидента.  Шофьорът на автобуса, за да избегне..

публикувано на 27.03.24 в 13:57

Пожар в жилищна сграда край Албена, има съмнения за умисъл

Снощи около 21:10 ч. е подаден сигнал за пожар в жилищна сграда, попадаща в землището на село Оброчище, намираща се сред бадемовите насаждения на пътя Балчик - Албена, до входа на курорта. Огънят е потушен за около час от..

публикувано на 27.03.24 в 13:52

Математическа гимназия е шампион по волейбол във Варна

Отборът на Математическа гимназия е шампион в състезанието по волейбол за юноши 11-12 клас. В ученическа купа "Варна" бяха излъчени победителите в състезанието по волейбол за юноши 11-12 клас. В турнира взеха участие 10 отбора: ІІІ ПМГ “Акад. М...

публикувано на 27.03.24 в 13:45

Кметът на Варна се среща с директора на I ЕГ заради строеж, завзел част от двора на училището

Кметът на община Варна ще се срещне с директора на I ЕГ, за да се изяснят обстоятелствата около безвъзмездното предоставяне на част от двора на гимназията на строител. По-рано тази седмица наредих поредна проверка на завзетия от частен собственик..

публикувано на 27.03.24 в 13:30

17-годишните национали претърпяха загуба

Юношеският национален отбор на България до 17 години загуби третия си и последен мач от Елитния кръг на квалификациите за Евро 2024. Българите отстъпиха срещу Уелс с 1:2 и напуснаха надпреварата без победа. Божидар Петров си отбеляза автогол в..

публикувано на 27.03.24 в 12:40

Васил Куртев: Какво е морски град без чайки и лодки .....

Във Каварна бивши и настоящи ветроходци за се захванали с идеята да възстановят този спорт в града и да направят морски клуб. Д-р Васлил Куртев и негови бивши ученици във ветроходния спорт се събраха и направиха сдружение с нестопанска цел..

публикувано на 27.03.24 в 11:50

Престижна победа за юношите

Националният отбор на България до 21 години записа  престижна победа над връстниците си от Полша с 1:0 в квалификационен мач от група D за класиране на Евро 2025. Единственото попадение реализира Марин Петков в 58-ата минута.

публикувано на 27.03.24 в 11:30