Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бронхиалната астма си отива след плодолечение

Хиляди са пациентите в практиката на д-р Емилова, които след като прилагат методите на лечебно гладуване и здравословно хранене след това, са излекувани от бронхиална астма, полипи в носа, сенна хрема, включително усложнения от тях като хроничен бронхит и ХОББ. След програма на плодове, чай и мед дори спира и хъркането, което се е появило при трета сливица. Добри резултати при лечение на астма се постигат, особено когато е в началото на болестта, разказва д-р Емилова. Тя отговорно заявявя, че при алергичните заболявания е необходима революционна промяна в начина на хранене.

„Всички научни изследвания доказват, че млякото и млечните продукти имат голямо отношение към алергиите, част от които е астмата”, споделя лекарката. Продължителният прием на кортизон води до остеопороза, високо кръвно налягане, диабет,  специфично затлъстяване, поява на язва на стомаха и други. В нейната практика има и излекувани кортизонозависими пациенти.

Филм на Рангел Вълчанов разказва за спасението на младо момиче от  Дупница, което имало поставен постоянен венозен път, за да може само да поставя медикаментите вечер. След продължително лечение с кортизон момичето имало сериозни увреждания от него. Още с първите дни на плодолечение тази зависимост отпада, а след прилагане на природосъобразен начин на живот астмата е преодоляна.

С прилагането на методите на лечебно гладуване не само се премахва астмата, но и хората спират често да боледуват и да приемат заради това антибиотици, споделя д-р Емилова. Първото, което трябва да се направи при астма и други алергични заболявания е да се направи опит за лечение с природни методи и чак тогава да се стигне до медикаментите, препоръчва д-р Емилова.

Част от случаите с лечение на бронхиална астма са документирани и се показват по време на лекциите в клиниката на д-р  Емилова. Тя започва работа от 3 октомври във Варна – хотел „Азалия” в курортен комплекс „Св. Св. Константин и Елена” край Варна.

Консултации и записванията се извършват  на телефон 0888 951 288.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27