Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Програмата на д-р Емилова слага край на депресиите

Сем. Стоянови
Снимка: Радио Варна,Г.Гаврилова

За това разказват майка и син. Повече от 10 години природосъобразен начин на живот води семейство Стоянови от село Тънково, община Несебър. Тръгват си много щастливи от контролния преглед след поредната програма на д-р Емилова.

Олга Стоянова: Много добре се чувствам след всяка програма. Имам перфектни резултати от изследванията – всичко е в норма при мен!

Защо се наложи да правите програмата?

Олга Стоянова : Букет от болести – имах 7 сериозни заболявания – ужасна  мигрена, имах страхова невроза, язва, гастрит , високо кръвно налягане, разширени вени... Почти всичко съм излекувала.

През тези 14 години Вие се опитвате да живеете здравословно?

Олга Стоянова : Да. Първоначално исках да отслабна, защото имах и повече килограми – бях около 90, но това не беше най-важното. Много ме притесняваше мигрената и високото кръвно и за това пиех непрекъснато медикаменти.

Как програмата на плодолечение се отразява на нервите?

Олга Стоянова : Много добре. В началото – първия и втория път, се притеснявах, че няма да издържа. Първият път направих само 18 дни. След месец обаче разбрах, че се чувствам много добре и колко съм елегантна. Аз съм свалила много килограми – за 10 месеца – 24 килограма.

Каква беше реакцията на Вашите приятели?

Олга Стоянова : Някои от тях се страхуваха, че съм се разболяла сериозно. Други може би завиждаха....При всяко следващо гладуване имах притеснение какво ще помислят хората, но сега вече това не ме интересува мнението на хората. Аз се зареждам и се връщам окрилена.  Не искам да променям никого, аз се чувствам добре!

Но сте срещнали разбиране в семейството. Почти веднага и Вашият син Цветан се включва в програмата!

Цветан Стоянов : Година след като видях, че майка ми има подобрение. Аз имах проблем най-вече със ставите – имах остеопороза, вечер не можех да спя от болка...Бях много притеснителен и неспокоен, но след две програми всичко отшумя...

И болките в ставите?

Цветан Стоянов : Също! При физическо натоварване има болка, но тя е моментна, не е както преди да не може да спиш цяла нощ!

С програмата се изчиства съзнанието, разума. Човек става по-ефективен, по-работоспособен!  Без значение от натоварването, всеки ден е приятен и минава леко!

Вие сте млад човек, какво е Вашето обяснение за този ефект ?

Цветан Стоянов : От това, което съм чул и прочел, токсините се изчистват от организма – от всички части. Може би 2 години не съм бил болен, не съм ползвал хапчета. Всяка сутрин взимаме по 2 лъжици сироп от черен бъз, който майка ми приготвя, за засилване на имунитета . И това – спазваме програмата!

Олга Стоянова : Аз забравих за седмото – то беше най-страшното – депресията!

Цветан Стоянов : Аз също имах депресия!

Олга Стоянова : Той имаше и гонартроза.

Цветан Стоянов : Почти забравихме какви проблеми сме имали, защото човек бързо свиква с хубавото!

Олга Стоянова : Сънят е много лек, нямаш кошмари...

От колко време спите спокойно?

Цветан Стоянов : Години наред! Е, разбира се, има моменти, когато имаш лични проблеми, но това е за седмица- две- три, и след това всичко е нормално.

Олга Стоянова : Сънищата са красиви и се събуждаш с усмивка! Само за това си струва да гладуваш – като се събудиш, да си щастлив! Колко е хубаво и леко! И дреха може да сложиш – влизаш в магазина и всичко ти става! И някои може да сбърка, че съм млада.....



Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Азалия” в курортен комплекс „Св.Св.Константин и Елена” край Варна. Телефонът за  информация е  0888 951 288.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27