Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Спартак" картотекира 23-ма футболисти

"Спартак" (Варна) започва пролетния полусезон с 23-ма футболисти. Техните имена бяха оповестени в официалната страница на клуба във фесйбук.  Двама от тях обаче още не са картотекирани. На Джеричио Валантайн жълтата карта не е пристигнала от Холандия, а на руснака Святослав Вател в момента се изважда работна виза. Александър Йовчев пък едва ли ще се появи на терена напролет, тъй като се възстановява от операция на скъсани връзки на коляното.
"Спартак" дели последното място с още два тима - "Поморие" и "Спартак" (Пл) с по 9 точки. Първи над чертата е "Струмска слава" с 13 точки. Утре спартаковци гостуват на шестия в класирането "Хебър" в Пазарджик.

Разширеният състав:
Вратари: Християн Славов, Георги Ставрев
Централни защитници: Георги Динков, Ибрям Ибраим, Джеричио Валантайн, Кристиян Върбанов, Лионел Самба
Бекове: Стефан Иванов, Николай Томов, Александър Йовчев, Венцислав Гурков, Благовест Гачев, Мартин Ачков
Халфове: Мирослав Георгиев, Архан Исуф, Ивелин Ангелов, Христо Иванов, Томас Цвятков
Нападатели: Янаки Смирнов, Рангел Абушев, Ивайло Русев, Святослав Вател



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Найден Найденов: Преди дузпите усещах, че ще спечелим

Ватерполистите на клуб „Варна“ се завърнаха с купата на България при мъжете. Финалната надпревара се проведе в Благоевград, а момчетата на треньора Найден Найденов не допуснаха загуба срещу съперниците си. В решителната среща с ЦСКА се стигна до дузпи, като „моряците“ не оставиха никакъв шанс на столичани. Големият трофей пристигна във Варна,..

публикувано на 28.03.24 в 11:50

Без почивка за щангистите на "Титан"-Варна

Нито миг покой за щангистите на "Титан"- Варна. Веднага след завръщането си от държавното първенство в Асеновград почти всички са в залата. Кипи усилен труд. Тренировката тече на високи обороти. Главният треньор в клуба Живко Николов не отпусна много време за почивка на състезателите. Предстоят скоро други състезания и той иска всички да са във форма...

публикувано на 28.03.24 в 08:45

Българките играят три контроли с Испания

Националният отбор на България за жени под 18 години ще изиграе три приятелски срещи с Испания. Контролите са част от подготовката на тима ни за предстоящата европейска квалификация в Австрия (11-14 април). България и Испания ще се срещнат в три последователни дни – 28, 29 и 30 март. Първата проверка ще бъде предавана пряко в YouTube канала на..

публикувано на 28.03.24 в 08:20

Полуфиналистките при жените по волейбол

ЦСКА, Левски- София, Славия 2017 и Марица (Пловдив) достигнаха до полуфиналната фаза на Национална Волейболна DEMAX+ лига за сезон 2023/2024. "Червените" се класираха след успех в четвъртфиналите срещу Хектор с 2-0 победи (3:0 и 3:0), а "сините" отстраниха Марица 2022 също след два успеха (3:1 и 3:0). Двата тима ще се изправят един срещу друг в поредно..

публикувано на 28.03.24 в 08:10

Взехме иранска състезателка

Иранската състезателка по таекуондо Кимия Ализадех ще се състезава за България на олимпийските игри в Париж. 25-годишната Ализадех, която в момента е със статут на бежанец, е подписала договор с Българската федерация по таекуондо, съобщи председателят ѝ Слави Бинев. От федерацията съобщиха, че процедурата по придобиване на българско гражданство все..

публикувано на 28.03.24 в 08:00

Фратрия победи Черноломец

Футболният тим на Фратрия победи Черноломец 1919 (Попово) след дузпи с 8:7.  На стадиона в Каварна се игра финалът на областта за купата на Аматьорската футболна лига 2023/24.  В началото на срещата Андрей Лисак спечели дузпа, и Артур Аветисян я реализира успешно. Първото полувреме завърши при резултат 1:0.  Лъчезар Войков отбеляза гол в средата на..

публикувано на 27.03.24 в 21:06

Математическа гимназия е шампион по волейбол във Варна

Отборът на Математическа гимназия е шампион в състезанието по волейбол за юноши 11-12 клас. В ученическа купа "Варна" бяха излъчени победителите в състезанието по волейбол за юноши 11-12 клас. В турнира взеха участие 10 отбора: ІІІ ПМГ “Акад. М. Попов“, МГ “Петър Берон“, ПГТ Варна, ПГ Електротехника, V ГПЧЕ “Йоан Екзарх“, ПГТ „Проф. А. Златаров“,..

публикувано на 27.03.24 в 13:45