Първата ни традиция

След церемонията по вграждане на паметната капсула, по река Дунав бе пуснато второ послание, със следното обръщение : "Днес, 1 март 2009 година, на честота 97.1 мегахерца беше открита Регионална радиостанция ВИДИН. Дунав свързва Видин с Европа! Радио..

публикувано на 10.03.11 в 10:05

Първите записи във фонда на РАДИО ВИДИН

Като първо попълнение на звуковия ни архив, от "Златния фонд" на БНР ни бяха връчени записи с гласовете на известни личности, родени във Видин , сред които Андрей Гуляшки, акад. Пантелей Зарев, Ставри Калинов. Като дарение от БНР получихме уникални..

публикувано на 10.03.11 в 10:03

Програмата ни сега

Радио Видин е регионална обществена медия, чиито основни цели са да информира, образова, забавлява и съхранява историческата памет и културата на региона. На практика Радио  ВИДИН  е звук и светлина в ефира. То е широко отворен прозорец, разкриващ..

публикувано на 10.03.11 в 10:00
Цифрови технологии

Нашите амбиции

Екипът на Радио ВИДИН се стреми да е в постоянен контакт със своята аудитория и търси нови информационни ниши. Изследването на интереса на слушателите ни помага и насочва в определянето на тематиката на бъдещи нови авторски предавания. Заявен интерес вече..

публикувано на 10.03.11 в 09:58
Радио Видин

За нас

Радио ВИДИН е регионална радиостанция на Българското национално радио с териториален обхват областите Видин, Враца и Монтана. Това е седмата регионална радиостанция на БНР, след като повече от 37 години не бе изграждан регионален център на БНР...

публикувано на 10.03.11 в 06:48