Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Слушатели, приятели и колеги поздравиха Радио Видин

3
Снимка: Радио Видин

11 години в ефира на Българския Северозапад отбеляза Радио Видин. Въпреки отложения концерт на "Виво Монтана", с който на централния площад във Видин трябваше да празнуваме с нашите слушатели, десетки приятели на медията дойдоха в Радиото, за да поздравят водещите на любимите си предавания. Генералният директор на БНР Андон Балтаков също пристигна във Видин. Той поздрави работещите в радио Видин

"Първи март е доста символичен ден. Бъдете винаги така румени и засмени, както са и мартениците. Бъдете здрави и никога не предавайте това, заради, което основно съществуваме ние като Българското национално радио и Радио Видин - да отстояваме интересите на обществото. Правите го прекрасно. Знам, че сте може би единствената медия на Северозапада - Радиото на Северозапада. Вие сте медията на Северозапада, която безпристрастно отразява събитията и живота на хората, на тези отрудени хора, които наистина във вашите програми виждат надеждата за нещо по-добро. Правете го така и продължавайте! Честит рожден ден!" 

Генералният директор на БНР Андон Балтаков подари на Радио Видин икона на Св. Димитър. Сред гостите бе и Димитър Димитров, член на управителния съвет на БНР. За празника ни гостуваха и колеги от регионалните радиостанции в Благоевград и Стара Загора. Получени бяха и множество поздравителни адреси от: Радио Кърджали; Кметство Дунавци; Радио Шумен; Валерий Тодоров и др.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още
Инж. Огнян Първулов, директор на Радио ВИДИН

Огнян Първулов: Ще продължаваме да работим за нашите слушатели

На 1 март, през 2009 година, на честота 97.1 мегахерца, беше открита Регионалната радиостанция на БНР - Радио ВИДИН .  "Дунав свързва Видин с Европа! Радио ВИДИН ще го свързва със света!“- това беше  написано тогава върху лист хартия и беше пуснато в бутилка във водите на река Дунав, за да върви "по вода" на новата радиостанция. Броени..

публикувано на 01.03.23 в 12:44

Огнян Първулов: Хората ни вярват, затова полагаме неимоверни усилия, за да не изгубим тяхното доверие

На 1 март 2022 година Радио Видин празнува 13 години в ефира на Българския Северозапад . Седмата регионална радиостанция на Българското национално радио стартира на 1 март 2009 година с 6-часова самостоятелна програма. Днес Радио Видин реализира 24-часова самостоятелна програма и е сред най-слушаните радиостанции в страната. " Да бъдеш лидер е..

публикувано на 01.03.22 в 10:23

Радио ВИДИН навърши 13 години

Радио Видин днес празнува 13-тия си рожден ден в ефира на българскиия Северозапад. Стартира на 1 март 2009 година с 6-часова самостоятелна програма. 7 месеца по-късно програмата е увеличена на 12 часа, днес вече е 24-ри часова, но мисията ни остава непроменена: „Близо до хората“.   Нека погледнем какво стои зад числото 13. Според нумерологията..

публикувано на 01.03.22 в 10:17

Огнян Първулов: Останахме близо до хората, въпреки че годината беше дигитална

На 1 март 2021 година Радио Видин празнува 12 години в ефира на Българския Северозапад. Седмата регионална радиостанция на Българското национално радио стартира на 1 март 2009 година с 6-часова самостоятелна програма. Днес Радио Видин прави 24-часова самостоятелна програма и е една от най-слушаните радиостанции в страната. Това е един празник не..

публикувано на 01.03.21 в 17:34

Радио ВИДИН празнува със своите слушатели

На 1 март Радио ВИДИН празнува рожден ден. 12 години се радваме на вашата подкрепа, уважаеми слушатели, и верни на обещанието, което дадохме още в началото, оставаме близо до вас. Споделихме и днешния празник и търсим вашата оценка за нашия труд.  По пътя за Кула, на едно кръстовище след село Новоселци е вила "Пчела". Там живее Григорчо Любенов,..

публикувано на 01.03.21 в 15:19

Радио Видин отвътре

Точно в 12 часа преди 12 години беше прерязана лентата на технологичния и студиен комплекс на Радио ВИДИН. За тези 12 години, с едмата регионална радиостанция на Българското национално радио, която стартира с 6-часова самостоятелна програма, вече има своя 24- часова програма.  По официалната статистика медията е една от най-слушаните..

публикувано на 01.03.21 в 10:45

Радио Видин - 11 години в ефира на Северозапада

На 1 март 2020 година Радио Видин празнува 11 години в ефира на Българския Северозапад. Седмата регионална радиостанция на Българското национално радио стартира на 1 март 2009 година с 6-часова самостоятелна програма. Днес Радио Видин прави 24-часова самостоятелна програма и е една от най-слушаните радиостанции в страната. Всяка година е все..

публикувано на 01.03.20 в 07:31