Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Бал в ефира организира БНР за випуск 2020

Партито за абитуриентите е в първите часове на 25 май

| обновено на 23.05.20 в 08:59

Уникално DJ-парти с най-актуалните хитове подготвя Българското национално радио за всички абитуриенти. Балът в ефира, на випуск 2020, ще започне в 0:20 часа в нощта на 24 срещу 25 май, в специално издание на "Нощен Хоризонт". Радио- балът ще се излъчва по програма "Христо Ботев" и 9-те регионални радиостанции в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Видин, Кърджали, Шумен.


DJ Мартен Роберто и Станислава Пирчева ще са водещи на ефирния бал. Партито ще продължи близо три часа и ще се стриймва на страницата на БНР - bnr.bg. и в профилите му в социалните мрежи. Балът ще има крал и кралица, които ще бъдат избрани от слушателите. От ранните часове на 25 до 29 май 2020г, очакваме снимки на абитуриенти от бал 2020. Публикувайте ги в Инстаграм на #class2020bnr . Двете снимки на момчето и момичето, които съберат най-много лайкове, ще бъдат обявени за крал и кралица на бала чрез социалните мрежи и ефира на БНР. 


Включете се #class 2020 BNR

Галерия

Вижте още

Полицията във Враца почете паметта на загиналите за свободата и независимостта

Венец с цветя поставиха пред паметника на Христо Ботев на централния площад във Враца  представители на местната полиция по случай 2 юни - Ден на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България . С този жест полицейските служители от област Враца отдадоха своята признателност на борците за национално освобождение. Венецът..

обновено на 10.06.20 в 10:15

Над 7 километра опашка от камиони на Дунав мост 2

Опашка от над 7 километра се образува днес преди обяд към граничния пункт Дунав мост 2 на изход от България. Шофьори казаха, че чакат по 9-10 часа, за да преминат границата с Румъния. Негодуват и заради това, че няма условия за почивка и изчакване: "10 часа- много трафик и не работят. Опашките са от седмица... Понеделник беше така, щото има някои..

публикувано на 02.06.20 в 12:16
Снимката- победител във фотоконкурса на община Козлодуй

Обявиха победителите от фотоконкурса "Козлодуй - красив през четирите сезона”

Завърши общинският фотоконкурс на тема "Козлодуй - красив през четирите сезона". Конкурсът бе обявен по повод 30 май, Деня на град Козлодуй. Всички предоставени снимки бяха качени в събитие на фейсбук страницата на Общината, като вотът се осъществяваше чрез харесване на снимката на съответния участник, каза  Виктория Майсторова от Общината...

публикувано на 02.06.20 в 09:19
МБАЛ

Втора лаборатория за PCR тестове във Враца

От днес в МБАЛ "Христо Ботев" започва да работи лаборатория за PCR тестове – това съобщи изпълнителният директор на врачанската болница д-р Петър Керемедчиев. За нея са дарени 500 теста, което ще позволи изследването на всички съмнителни случаи. По думите на д-р Керемедчиев, най-голямото лечебно заведение в областта вече ще може да отговори на..

публикувано на 02.06.20 в 08:49

Повече от 50 творби участват в литературен конкурс в Мездра

Община Мездра, Туристически комплекс „Дядо Йоцо гледа” и Съюзът на българските писатели обявиха анонимен конкурс за разказ, след като конкурсът бе прекратен за 4 години от предишното ръководство на общината. Срокът за изпращане на текстовете изтече на 31 май.  Право на участие имаше всеки български гражданин, без ограничение на възрастта, чийто текст..

публикувано на 02.06.20 в 08:37
Споменик Христу Ботеву у Враци

Отбелязваме Деня на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта

Със сигнал на сирени в цялата страна точно в 12 часа отбелязваме Деня на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта. Навършват се 144 години от гибелта на поета-революционер във Врачанския Балкан. Традиционното всенародно поклонение на връх Околчица тази година се отлага заради коронавируса. Кметът на Враца Калин..

публикувано на 02.06.20 в 08:12

Снимката на 1 юни 2020 година

В Международния ден на детето - 1 юни, първокласниците от оряховското село Селановци получиха първите си свидетелства за успешно завършване на учебната година. Всички малки, големи и още по-големи деца играха, танцуваха и се забавляваха. Екипът на Народно читалище "Самообразование 1894" раздаде награди и лакомства на участниците. Произведение..

публикувано на 01.06.20 в 18:00