Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Пощата във Враца с нов директор

Нов директор ръководи пощата във Враца от няколко дни. Временно начело на службата е Малинка Михайлова, която пое властта от изненадващо напусналата Дарина Стефанова. Информацията е потвърдена от ръководството на "Български пощи" АД.

Рокадата е от няколко дни и станала наложителна след напускането на Стефанова. Предишният директор на областната служба по земеделие във Враца не е посочила защо напуска и къде ще работи занапред.

В пощата не очакват сътресения, тъй като Малинка Михайлова е опитен кадър, на който дейността й е доста добре позната. Новата шефка е от Враца, а в биографията й пише, че е завършила Пощенския институт в София и с диплом като магистър по логистика. Работила е в сферата на пощите от началник на селски пункт до най-високото място в областната станция, която оглави през 2014 г.


Вижте още

Полицията във Враца почете паметта на загиналите за свободата и независимостта

Венец с цветя поставиха пред паметника на Христо Ботев на централния площад във Враца  представители на местната полиция по случай 2 юни - Ден на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България . С този жест полицейските служители от област Враца отдадоха своята признателност на борците за национално освобождение. Венецът..

обновено на 10.06.20 в 10:15

Общинска екологична инспекция - Мездра със съвети за справяне с белокрилката

Във връзка с разпространението в редица населени места от община Мездра на оранжерийна белокрилка, която нанася сериозни поражения най-вече на зеленчуковите насаждения, от Общинската екологична инспекция при Община Мездра напомнят на производителите най-ефективните методи за борба с този опасен вредител. Оранжерийната белокрилка..

публикувано на 02.06.20 в 15:28
Синагогата във Видин очаква ремонт по проект на Общината.

10 фирми ще се борят за ремонта на Синагогата във Видин

Общо 10 фирми кандидатстват за ремонта на видинската Синагога , информират от общината. Със заповед на кмета на Общината д-р Цветан Ценков офертите на участниците по проекта "Реставрация и адаптация на Синагога - Видин" в туристически обект "Културен център Жул Паскин" по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020 г.,  бяха отворени днес..

публикувано на 02.06.20 в 15:17

Отварят Детският комплекс в Белоградчик

Центъра за подкрепа за личностно развитие - Детски комплекс в Белоградчик възобновява работа след почти три месечно прекъсване , информират от общината.  Директорът на центъра Таня Тодорова подчерта, че се надява скоро да се върнат към нормалния си ритъм на работа. С трого се спазват всички мерки за дезинфекция и редовено се инструктират групите...

публикувано на 02.06.20 в 14:54

Във Видин отбелязаха 2 юни

Във Видин отбелязаха 2 юни - Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България. Церемонията, при която нямаше масовост както в предишни години, се проведе по традиция пред паметника на Христо Ботев.  Венци и цветя поднесоха от община Видин, областна администрация, Видинската света Митрополия и от различни институции...

публикувано на 02.06.20 в 13:09

Над 7 километра опашка от камиони на Дунав мост 2

Опашка от над 7 километра се образува днес преди обяд към граничния пункт Дунав мост 2 на изход от България. Шофьори казаха, че чакат по 9-10 часа, за да преминат границата с Румъния. Негодуват и заради това, че няма условия за почивка и изчакване: "10 часа- много трафик и не работят. Опашките са от седмица... Понеделник беше така, щото има някои..

публикувано на 02.06.20 в 12:16
Снимката- победител във фотоконкурса на община Козлодуй

Обявиха победителите от фотоконкурса "Козлодуй - красив през четирите сезона”

Завърши общинският фотоконкурс на тема "Козлодуй - красив през четирите сезона". Конкурсът бе обявен по повод 30 май, Деня на град Козлодуй. Всички предоставени снимки бяха качени в събитие на фейсбук страницата на Общината, като вотът се осъществяваше чрез харесване на снимката на съответния участник, каза  Виктория Майсторова от Общината...

публикувано на 02.06.20 в 09:19