Движението в София ще бъде затруднено заради футболния мач "Лудогорец" – "Арсенал"

| обновено на 01.11.16 в 11:39
Снимка: dnevnik.bg

Движението в София ще бъде затруднено днес заради футболния мач тази вечер "Лудогорец" – "Арсенал" на Националния стадион "Васил Левски". 

Заради мача от 14 ч. се забранява паркирането и престоят на автомобили на паркинга на Националния стадион.

От 20 ч. до края на срещата, се забранява влизането на автомобили в двете посоки по ул. "Ген. Гурко"; по булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви", "Драган Цанков" и "Яворов". 

Англичанин, привърженик на футболния "Арсенал", е пострадал след възникнало снощи сбиване пред заведение в София. След медицински преглед мъжът е бил освободен от болницата. 


Днес преди мача между "Арсенал" и "Лудогорец" привърженици на лондонския клуб ще се съберат в района на катедралата "Свети Александър Невски". От там ще тръгне и шествие до националния стадион "Васил Левски". 

От полицията напомнят, че са забранени за носене огнестрелно оръжие, пиротенически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки и всякакви стъклени предмети. 

Малолетните ще бъдат допускани на мача само с пълнолетен придружител. 

Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, полицията ще охранява сектора с гостуващите фенове. За да бъде избегнато струпване, от СДВР приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. 

Вратите за посетители ще бъдат отворени в 19.45.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47