Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Раздадоха наградите за най-добър бизнес план на неправителствена организация

Снимка: архив

На 2 февруари 2017 г. във София се състоя церемония по награждаване на победителите в тазгодишното издание на Конкурса за най-добър бизнес план на неправителствена организация.

Конкурсът за най-добър бизнес план се провежда шеста година. Жури от представители на водещи бизнес компании оценява бизнес планове, подготвени от граждански организации и определя победителите. Наградният фонд е 35 000 лева и беше разпределен между петте най-добри идеи.

В тазгодишното издание на програмата кандидатстваха 59 организации с идеи за бизнес от над 20 населени места в страната. След селекция в програмата бяха включени 22 организации, които преминаха обучения по бизнес планиране и умения за презентиране. 17 от тях разработиха и представиха пред журито свои бизнес планове.

Повече подробности за конкурса може да научите от разговора на Данаил Конов и Гергана Пейкова с Любен Панов, член на настоятелството на българския център за нестопанско право и ръководител на програмата за предприемачество за нестопански организации.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна