Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Милош Крушчич: Най-важното е, че футболът се завръща

Милош Крушчич
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА София Милош Крушчич е доволен, че футболът се завръща след тримесечната пауза заради пандемията от коронавирус. "Червените" гостуват на Витоша (Бистрица) при подновяването на първенството утре от 21 часа.

"Най-важното е, че футболът се завръща. Всички отново ще вършим своята работа.Също важно е, че и хората до определена степен се завръщат по стадионите. Утре ни предстои мач с Витоша и ние ще подходим максимално сериозно към този мач. Концентрирани сме върху нашата игра, имах сериозен разговор с футболистите вчера, казах им, че ни предстоят важни мачове и първият важен от тях е срещу Витоша", заяви специалистът на виртуална пресконференция.
.
"Не мога да преценя как ще изглеждаме на терена след паузата. Играхме една контрола, но утре ще бъде по-различно. Наблегнахме на тактическите тренировки в последните дни, но дали ще имаме сили да играем 90 минути на високо темпо, ще видим", коментира Крушчич.
.
Сърбинът не иска да се връща към загубата от Царско село в началото на пролетния полусезон, която бе регистрирана именно на стадиона в Бистрица, където ще се играе и утрешният мач.

"Имам неприятен спомен от стадиона в Бистрица, където загубихме от Царско село, но това е минало и не искам да се връщам към него. Интересува ме само утрешния мач", каза Крушчич.

Сърбинът ще разчита на Рубен Пинто и Едвин Джеси, които са с изтичащи договори след края на сезона и се очаква да напуснат клуба.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна