Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Супермоделът Каролина Куркова очаква трето дете

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Чешкият супермодел Каролина Куркова очаква трето дете, съобщава сайтът на сп. "Пийпъл".

Тридесет и шест годишната Куркова е споделила радостната вест в есе за сп. "Глемър". Красавицата разкрива, че третата й бременност е била изненадваща за нея и съпруга й Арчи Друри.
Каролина Куркова пише още, че да бъде бременна за трети път и то в подобно "уязвимо" време, е едно различно преживяване за нея.

"Вярвам, че нещата се случват, когато е писано, и това е част от магия, над която не винаги имаме контрол. В такива случаи трябва да се отдадем на чувството, да бъдем търпеливи, да се развиваме, да израстваме", споделя Куркова, която има две момчета - Тобин Джак (11) и Ноа Лий (5).

Супермоделът споделя също, че за разлика от предишните си две бременности като по-млада, сега, вече прехвърлила средата на 30-те, се чувства много по-уверена.

"Третата ми бременност ми предостави възможността най-после да се почувствам свободна в тялото си, и ми показа на какво е способно и какво може да понесе. Случващото се с тялото през бременността е прекрасно, женствено, чувствено", пише супермоделът. "Когато съм бременна и раждам, се чувствам истинска жена, Жена-чудо. Чувствам се благословена, че забременях за трети и вероятно за последен път", допълва Куркова.

Освен есето на бъдещата майка, сп. "Глемър" публикува и нейна разголена фотосесия, кадри от която Каролина Куркова е споделила в профила си в Инстаграм.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени