Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В 257 podcast: Етикетът на цветята

Какъв е етикетът при поднасяне на цветя и спецификата на техния аромат – на това е посветен новият епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast. А водещите този път са три за щастие, както обичаме да казваме, когато редим букет по българските правила. Макар че на друго място няма значение дали броят на цветята е четен или нечетен при тяхното поднасяне по какъвто и да е повод. Важна е емоцията, която искаш да създадеш.

И още:

✅ какъв е характерът на цветята и как те взаимодействат с хората и събитията

✅ на какво ухае удовлетворението

✅как се аранжира вдъхновяващият букет

✅каква е разликата в букетите според поводите

✅трябва ли ни непременно повод, за да подарим цвете?

🎧▶️ Отговорите дават Катя Василева и нейните ководещи Анита и Ралица Борисови. Кои са те?

Анита е интериорен дизайнер по професия, докато Ралица е завършила оперно пеене, но двете заедно са откривателки и експериментаторки в Lusso by Borissovi -  магическо място, което ухае на цветя и естетика и носи усмивки и удовлетворение. Интересното в случая е, че в началото успехът им тръгва с букети онлайн, докато днес цветните усмивки имат и физически адрес.


Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени