Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Венцеслав Стефанов: Иван Колев ще води Славия (обновено)

| обновено на 19.09.23 в 16:25
Иван Колев
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Славия се раздели с треньора си Хосе Мария Бакеро, потвърдиха от клуба във вторник. На негово място е назначен Иван Колев, съобщи за БНР президентът на "белите" Венцеслав Стефанов.

"Колев не е непознато име за Славия, бързо ще навлезе в работата. Заедно с Хосе Мария си тръгва и синът му Йон Бакеро. Искам да кажа, че всичко при раздялата ни с Бакеро мина много приятелски, за никакви неустойки не е ставало дума. Той е голямо име във футбола и много добър човек. Просто не се получи. И синът му Йон Бакеро си тръгва с него. В последния мач публиката ни се държа лошо, а той не е свикнал на подобно отношение, уважаваме това  желание на испанския футболист", обясни Стефанов.

Иван Колев се завръща начело на "белите", след като води тима през 2014 и 2015 година. Негов помощник ще бъде Ангел Славков.

Бившият футболист на Барселона и испанския национален отбор Бакеро беше начело на столичани в само 8 мача, записвайки 1 победа, 1 равенство и 6 поражения. В края на миналата седмица Славия загуби с 1:2 у дома срещу Локомотив (София).



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна