Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257 podcast:

Писателката Катя Антонова за лидерството, личните истории, примерът и ценностите

Една от любимите детски писателки, отличавана като най-четен детски автор, с абсолютни рекорди за продажби на детска литература, майка на четири деца, самата тя с впечатляваща лична история, освен тези, които разказва. Това е Катя Антонова – ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast.

🎯“Двете кралства - разкази за гласовете на щастието", "Какво значи да си силен", "Какво значи да си красива", "Какво значи да си богат" са само част от любимите книги на децата, под които стои подписът на Катя Антонова.  Какво означава за нея да е красива, съвместимо ли е и с това да бъдеш силен и богат?

🎯Има ли знак за равенство между силата и куража?

🎯Коя е най-голямата й сила?

🎯А най-голямата грешка и как тя я променя?

🎯За какво ще бъде следващата й книга?

🎧▶️  За лидерството, личните истории, личния пример и ценностите във формулата Катя на квадрат 😉 в новия епизод на 257 podcast.

Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна