Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

партньорска публикация
Лектори от Microsoft, Meta, TikTok, Geopost, Pazaruvaj! ще бъдат част от Balkan Ecommerce Summit 2024 в Арена София през април

Остават по-малко от 5 седмици до Balkan Ecommerce Summit и почти всички детайли за най-голямото събитие в региона, посветено на електронна търговия и дигитален маркетинг, вече са разкрити.

В рамките на два вълнуващи дни (04-ти и 05-ти април), участниците ще имат уникалната възможност

– да научат новости и тънкости от международни лектори в сферата на електронната търговия и дигиталния маркетинг,

– да се срещнат лице в лице с водещи експерти, предприемачи и иноватори от целия Балкански полуостров,

– да създадат трайни партньорства с представители на повече от 15 държави в региона и отвъд,

– да изживеят вълнуващо парти след първия ден и да продължат да черпят вдъхновение за бизнес на съседни пазари с дискусиите на следващия ден.

Никола Илчев, главният организатор на  Balkan eCommerce Summit и опитен експерт в областта на екомерса, обещава незабравимо преживяване, което ще обедини гостите в стремежа към развитие и успех в онлайн бизнеса в собствената им страна и всяка друга, в която решат да оперират.

Програмата на събитието е изпълнена с панелни дискусии, презентации и допълнителни по-малки събития, десетки компании, представени в огромна експо зона, които ще покрият широк спектър от теми - от последните тенденции в електронната търговия и дигиталния маркетинг, през изкуствен интелект, логистика и плащания, данни за различните пазари и полезни съвети от експерти, които ги прилагат всеки ден.

Лектори от Microsoft, Meta, TikTok, Pazaruvaj!, Geopost и поне 25 още ще бъдат на сцената на Balkan eCommerce Summit и лично ще споделят как по-успешно да се прави онлайн бизнес в световен мащаб.

Daniel Trost от Microsoft е опитен професионалист в дигиталната индустрия с 20-годишен опит. За последните седем години, Daniel Trost успешно разви бизнеса на Microsoft Advertising Channel Partner в D-A-CH. По време на Balkan eCommerce Summit ще говори на тема:

„The unleashed power of Microsoft Advertising Full stack“

Adam Nowakowski помага на бизнесите да използват маркетинговите решения на Meta и да открият нови творчески възможности. Adam Nowakowski вярва, че доброто рекламно послание трябва да се прилага както за мобилни устройства, така и за другите медии и трябва да следва вечните принципи, установени от най-големите имена в рекламата. Неговата тема по време на балканския екомерс форум е:

„The Role of AI for Cross-Border Sales“

Sebastian Szmigielski отговаря за изграждането и развитието на връзки с ключови клиенти за електронна търговия в региона на Централна Европа. Преди това е работил във Facebook в продължение на 11 години с клиенти за електронна търговия. В момента той развива своята кариера в Tik Tok. Sebastian ще даде отговор на въпроса:

„ How GenZ Will Shape eCommerce“

Carmen Cureu е директор "Пазарни проучвания" в Geopost и отговаря за проучванията на пазара и потребителите в световен мащаб. Тя има солиден опит в областта на пазарните проучвания, като преди това е работила за международните лидери в областта на пазарните изследвания GfK и Millward Brown в продължение на повече от 10 години, специализирайки в международни проучванията на марки, комуникации и потребителски опит.  От сцената на Balkan eCommerce Summit тя ще разкрие:

"Why is eCommerce More Dynamic in The Balkans Than in The Rest of Europe?”

András Szták е изпълнителен директор на Árukereső.hu, Compari.ro и Pazaruvaj.com. Със 17-годишен опит той притежава значителни познания за целия унгарски и регионален екомерс сектор. Предишният му опит включва работа за eMAG Унгария, където той е бил търговски директор в продължение на 8 години. По време на Балканския форум за електронна търговия той ще представи темата:

“Decoding Online Consumer Behavior: Insights into When, Why, and What Customers Purchase Online”

Balkan eCommerce Summit не е просто събитие, а платформа за обмен на идеи, създаване на нови връзки и изграждане на силни партньорства в сферата на онлайн търговията. Участниците ще си тръгнат с нови знания, умения и визии, които ще помогнат за развитието на техните бизнеси в дигиталната ера.

Сега и вие можете да бъдете част от бъдещето на електронната търговия в региона! https://balkanecommerce.com

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна