Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257:

Любомир Аламанов: Комуникациите са най-бързо развиващата се мултидисциплинарна сфера

Любомир Аламанов - един от световнопризнатите комуникационни експерти и лидери е ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022  аудио-поредица 257.

Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията - 50 Game-Changers of PR for 2017. The Holmes Report го посочи в престижния списък Innovator 25 EMEA 2018. Най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) го номинира четири години поред за PR Leader за целия свят в престижните Global Awards 2018, 2019, 2020, 2021. PR News го номинира за CEO of the Year 2019. Включен е в списъка PR People of the Year 2020. Печели приза PR Professional of the Year и е номиниран за PR Team Leader of the Year на Platinum PR Awards 2021.

👉  Какъв е пътят от влечението към фантастиката и английската гимназия, през Факултета по математика и информатика на СУ „Свети Климент Охридски“  до света на комуникациите и световното признание?

👉  Какво трябва да прави или да не прави един специалист, за да може да продължи да е в крак с тенденциите?

👉  Защо е важна математиката в комуникациите?

👉  Чие признание е ценно?

🎧▶️ И още: как се гради доверието, доброто име, репутацията. И не на последно място - какво е ефективното работно време  - слушайте в 257. 

А Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила, споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна