Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

партньорска публикация
Сериалите на БНТ "Под прикритие", "Вина" и "Порталът" със стрийминг премиера в HBO Max

Едни от най-емблематичните продукции на Българската национална телевизия – „Под прикритие“, „Вина“ и „Порталът“ – ще бъдат достъпни за потребителите на HBO Max, като за първи път български сериали ще бъдат излъчвани в световната стрийминг платформа.

Първият сезон на „Вина“ ще бъде наличен в HBO Max на 18 април, петте сезона на „Под прикритие“ – на 25 април, а минисериалът „Порталът“ – на 2 май.

Преди броени дни, на 24 март, в ефира на БНТ 1 приключи вторият сезон на „Вина“, който се превърна в един от най-успешните български сериали, произведени в последните години. Хиляди почитатели на „Вина“ от цялата страна се събраха отново на площада в град Сандански, за да проследят заедно развръзката във вълнуващата история за минало и настояще.

Както БНТ обяви, „Под прикритие“ се завръща с шести сезон – снимките започват през лятото, а новите 12 епизода ще бъдат излъчени през 2025 г. В „Под прикритие 6“ зрителите на обществената телевизия ще видят отново едни от любимите си герои – безскрупулния престъпен бос Петър Туджаров – Джаро, в чиято роля е Михаил Билалов, както и Росен Гацов – Куката, в чийто образ се превъплъщава Мариан Вълев. Сред изненадите в новия сезон е участието на Юлиан Вергов.

През 2021 г. „Порталът“ бе включен в престижната селекция с десетте най-добри сериала, излъчени от европейски обществени медии. 6-серийната приключенска драма с криминална интрига, елементи на романтика и научна фантастика върна зрителите във времето и ги потопи в средите на музикалната естрада от 70-те години на XX век. В „Порталът“ е и последната филмова роля на незабравимата Татяна Лолова.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени