Радио Варна - другата сцена!

Живко Петров Трио представят на бис хитовия албум „On the way”

На 19 ноември, неделя, Концертно студио на Радио Варна, 19.00 часа
Живко Петров Трио представят на бис хитовия в САЩ албум „On the way”. Не пропускайте възможността да чуете на живо едни от най-добрите български музиканти.
На 19 ноември 2023 г. (неделя) във Варна новият си албум на бис ще представят Живко Петров Трио (JP3). Живко Петров (пиано), Димитър Семов (ударни) и Димитър Карамфилов (контрабас) ще свирят композициите от „On the way” в концертно студио на БНР - Варна. Събитието е част от втората вълна на турнето на JP3, планирана по молба на публиката. Специалните предколедни концерти ще се състоят в София, Варна, Пловдив, Шумен, Добрич и Бургас.
„On the way” вече си има почитатели по цял свят. Звучи по джаз радиата в САЩ и Канада и е вторият най-предпочитан от музикалните редактори и диджеите в Щатите албум. Музиката в него кани на пътешествие. Композициите рисуват 11 точки от света – от романтичния Рим и горещите Аржентина и Мароко, през ритъма на София, Монреал и Ню Йорк, до дъждовен Лондон и Осло преди май.
Освен „On the Way”, гостите на Живко Петров Трио ще имат възможността да чуят и съвсем нови композиции. Те са създадени специално за саундтрака на филма на Дими Стоянович "Плът", който предстои да излезе на екран през 2024 г.
Концертът на JP3 във Варна се организира от Културна организация „Арт мюзик ателие” и JP MUSIC и е реализиран с финансовата подкрепа на Министерството на културата. Билети се продават в мрежата на Иветним и на касата на ФКЦ - Варна.
Не пропускайте възможността да си подарите един разкошен предколеден концерт от световна класа, на който за вас ще свирят едни от най-добрите български съвременни музиканти.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия