Радио Варна - другата сцена!

Дебютна изложба на Моника Стефанова (Аква Нуда)

25 ноември, събота, Арт салон на Радио Варна, от 19.00 часа

Заповядайте на откриването на първа самостоятелна изложба на AQUA NUDA (Аква Нуда) - "25 Часът", където ще можете да се насладите на нежната soulful hip-hop музика на Nikolina Nu, а дуото Smallsie Big и Valyo Kita ще изпълнят своите нови диско хитове за пръв път на живо.

Изложбата ще включва картини и ръчно рисувани дрехи. Тя ще бъде с благотворителна цел и всички приходи ще бъдат инвестирани в организацията на безплатен уъркшоп за деца на тема рисуване върху текстил с екологична насоченост.

25 часът - времето, в което губим представа за всичко друго, освен за самите нас. Едно време, което неусетно ни избягва, но и ражда неща, които остават дълго с нас. Един символ на безвремието, на сюрреализма, които много от нас откриват само в сънищата идващи след полунощ. Моментът, в който се откъсваме от настоящето, свързвайки се едновременно с миналото и бъдещето, с нашите детски спомени и мечти.

Подобно на детската игра и сегашният проект работи с игри на думи, сбъркани асоциации и речта на сънищата и мечтите, рисуващ един фантастичния свят скрит в ума на художника.

Моника Стефанова е от град Варна. Тя е илюстратор, музикант и от скоро се развива и в сферата на логопедията. Сегашната изложба се стреми да преплете тези интереси с цел взаимното им подпомагане, и канализиране в нови посоки.

Чуйте какво сподели в разговор с репортера ни Ваня Славова:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия