Радио Варна - другата сцена!

Изложба БЪЛГ(АРТ)ЧЕ представя Сдружение Арт-Визия

| обновено на 11.12.23 в 10:34

11 декември, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа
Аз съм "БЪЛГ(АРТ)ЧЕ" обичам
да създавам и творя! 🇧🇬

В навечерието на Коледните празници, екипът на Сдружение за творческа дейност и интеграция "Арт-Визия" има удоволствието да сподели събитие от календара на голямото си семейство. С пътуващата изложба под наслов "БЪЛГ(АРТ)ЧЕ", Арт-Визия отбелязва своята 16-та годишнина от създаването си, с която този път тя насочва вниманието ни към реализацията на българските деца и младежи в креативните индустрии в България и по света.

"Мисията на Сдружението е именно тази и нейни лектори и ученици прославят България в държави като: Индонезия, Корея, САЩ, Италия, Кипър, Гърция, Великобритания, Австрия, Белгия, Франция, Полша и много други. Арт-Визия вярва, че всеки български талант е достоен да получи признание.

Колекцията включва живописни, графични и приложни творби, които пречупват България през призмата на бъдещото поколение творци и артисти. Ще надникнете в детския свят, претворен с линия, форма и цвят, чист и обнадежден. Всеки от вас ще има възможността да отвори сърцето си и да стане част от благотворителната подкрепа, насочена към деца и младежи в неравностойно положение, посещаващи Сдружението", споделиха от творческата школа.
Повече от Милен Минков, директор на сдружение за творческа дейност и интеграция „Арт-Визия“.

"Нека заедно направим България едно по-красиво място и подкрепим всяко талантливо "БЪЛГ(АРТ)ЧЕ"!", призова председателят на сдружението Светлана Йосифова-Михова.
Вход свободен!



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!