Радио Варна - другата сцена!

Как да преминем успешно семейна криза? - Семинар с водещ Димитрина Иванова

10 февруари, събота, Арт салон на Радио Варна, 17.00 часа

"Срещи за Семейството" и "Как да преминем успешно семейна криза?" - Семинар с водещ Димитрина Иванова - дипломиран и действащ магистър психолог, майка на три деца и съпруга, която лично е провеждала брачни и семейни консултации през последните 7 години.

За семинара: Всеки от нас понякога попада в трудни, тежки периоди в живота си, които неминуемо оказват влияние върху семейството и любимите ни хора. В такова време, едно от най-стойностните неща, които можем да направим за себе си и за най-близките си, е да запазим взаимоотношенията си, да останем свързани и да продължим заедно напред.
Добре дошли на този специален семинар в подкрепа на семейството от поредицата "Срещи за Семейството", който ще ви даде информация как да стане това!
След лекцията ще има достатъчно време за въпроси, дискусия и изразяване на различни мнения по темата. А във втория час и свободни разговори между присъстващите.
Седмица на брака - Избраната темата е и по повод предстоящето честване на Международната Седмица на брака у нас между 7 и 14 февруари 2024 г. Повече за инициативата може да научите на: brak.bg

Събитието "Срещи за Семейството" се организира съвместно от Национална асоциация "Поход за Семейството" и Сдружение "Нов живот" - гр. Варна 
Билети и запазване на място в семинара на https://forms.gle/ESfZhktQDWuAWe4q8



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!