Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шоуто на влогърите на Радио парк феста на БНР

16
Радио парк фест 2019
Снимка: Ани Петрова

Днес е третият, последен ден от тазгодишното издание на Радио парк феста на Българското национално радио. Той се провежда на Голямата поляна в Южния парк в София. Фестът събира най-добрата българска рок-, поп- и хип-хоп музика, и дава възможност меломаните  да видят на живо любимите си изпълнители.

Предвидена е богата съпътстваща програма за малки и големи, която днес започва в 10.00 часа с тренировка по лека атлетика. В 17.00 часа ще бъде шоуто на влогърите. "Старата къща" за първи път отваря вратите си за тях. На сцената със свое шоу ще излязат тийнидолите - двойката влогъри Васето и Никол DB и Сандев и Стела. На сцената ще се изявят и млади рок-банди: в 18.00 часа "Крекхаус", в 19.00 "Мири", в 20.00 е ред на "Инергоу". В 21.00 часа започва шоуто на "Остава".

В тазгодишното издание на феста БНР представя и кампанията си "Избери живота" срещу употребата и разпространението на наркотици. И още: БНР ви предизвиква да изберете живота. Снимайте свой неповторим скок на щастието. Покажете ни радостта си от лятото, от пътуването, от приятелите, от живота, и споделете снимката на нашата страница във Фейсбук. Най-добрата снимка, избрана от нашите редактори, ще получи щастливо пътешествие за двама в чужбина - едноседмична почивка в петзвезден хотел олинклузив в Турция. Следете профилите ни във Фейсбук и Инстраграм, защото всяка седмица ще бъдат теглени още впечатляващи награди.

/Снимките са от съботната вечер на Радио парк феста на БНР/

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!