Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Номинации за народни представители в 43-то Народно събрание от 1-ви избирателен район

Снимка: БГНЕС

На 14 август 2014 г. се проведе петото заседание на 47-та отчетно-изборна конференция на Общинската организация на БСП Благоевград. Номинации за народни представители в 43-то Народно събрание от 1-ви избирателен район получиха: Емил Костадинов, Владимир Пандев, Корнелия Нинова, Николай Бошкилов, София Гълъбова, Юлиян Гошев и Стефан Жеков. Предложи се листата да се води от досегашния народен представител Емил Костадинов, което обаче е решение на Националния съвет на БСП. Общият брой на номинациите на Общинската партийна организация на БСП беше 32, но 20 от тях си направиха отвод. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Премиерът Главчев: Започва разчистването на терена за Национална детска болница

В Деня на детето – 1 юни, започна разчистването на терена, където ще бъде построена Националната детска болница. Това е първото реално действие след повече от две години, посочи министър-председателят Димитър Главчев, който дойде на място заедно с министъра на здравеопазването д-р Галя Кондева и министъра на регионалното развитие и..

публикувано на 01.06.24 в 12:42

Последен ден за регистрация на социологически агенции за проучвания в деня на вота

Днес е последен ден за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания "на изхода" на 9 юни - според хронограмата на Централната избирателна комисия.  Резултатите от проучванията се оповестяват не по-рано от 20 часа на изборния ден и не преди обявяване края на изборния ден от ЦИК.  Резултатите от допитвания до общественото мнение..

публикувано на 01.06.24 в 11:11

1-юни в Перник

Игри, забавления и любими герои очакват децата на Перник на днешния празник. Богата и разнообразна е програмата, подготвена от община Перник за най- малките. Събития ще има както в центъра на града, така и в кв. "Изток" и в много от населените места в общината.  От 12:30 ч. пред Двореца на културата децата ще могат да се срещнат с обичаните от тях..

публикувано на 01.06.24 в 09:48

Фамилатлон в Дупница за Деня на детето

Семеен фестивал на спорта и забавленията на открито Фамилатлон организира Община Дупница за Деня на детето.Началото е в 10ч. в парк “Рила”. Подготвена е богата концертна програма, както и множество забавни игри с награди. Децата и родителите им могат да участват в арт ателиета, уъркшопове и томболи. От Планинската спасителна служба е осигурен и..

публикувано на 01.06.24 в 08:14

Богата програма за 1-юни в Благоевград

С вълшебен празник на 1 юни Община Благоевград разкрива света на игрите за малки, големи и още по-големи деца! В градската градина:  От 11:00 до 13:00 часа - Актьори от Общински куклен театър ще забавляват най-малките с приказки, песни и игри, а в близост ще бъде разположена и голяма шахматна дъска.  От 11:00 до 15:00 часа къщичка,..

публикувано на 01.06.24 в 07:35

Слънчево време

На 1 юни ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места главно в северозападната половина на страната ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от югозапад и с него затоплянето ще продължи. Максималните температури ще са предимно между 28° и 33°..

публикувано на 01.06.24 в 07:13

45 години от основаването на Детска ясла №10 „Макове“ в Благоевград

Пременени в пъстри костюми децата изпълниха двора на яслата с песни и танци и предизвикаха умиление у своите родители и учители. Специален гост на празника бе зам.-кметът по образование и бизнес развитие Боряна Шалявска, която поздрави от свое име и от името на кмета Методи Байкушев работещите в ДДЯ „Макове“ за всеотдайността, търпението и любовта, с..

публикувано на 31.05.24 в 17:26