Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спират парното в Перник

Спират парното в Перник от 10 април, съобщиха от местната „Топлофикация”. Поради необичайното и рязко затопляне, са изключени 1/3 от радиаторите в жилищата на абонатите по тяхно желание и след подадено заявление, придружено с решение на етажната собственост. Утре парното ще бъде спряно окончателно за сезона в целия град. 

Около 20 000 битови абонати и обществени институции ползват услугите на „Топлофикация Перник”.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Иво Инджов: Трябва да се изследват причините за ниската избирателна активност

Стряскаща, тревожна, ниска избирателна активност на тези избори, малко над 30 процента. Такова нещо не е имало до сега. Това заяви политическият анализатор Иво Инджов в Изборното студио на Радио Благоевград . Според думите му трябва да се изследват причините защо непрекъснато намалява избирателна активност. Данните показват категорична..

публикувано на 09.06.24 в 22:57
Георги Киряков

Георги Киряков: Ако има съставяне на правителство, то ще е временно

Напълно предвидими, както се прогнозираше преди вота, са резултатите, които се очертават след изборите. Така политологът Георги Киряков започна коментари си за отминалия вот в Изборното студио на Радио Благоевград . Той подчерта и потвърждаването на прогнозите за ниската избирателна активност, и за съотношението между партиите в..

публикувано на 09.06.24 в 21:43

Веселин Христов: Убеден съм, че окончателните резултати ще покажат по-висок резултат за БСП

"БСП е на прав път." Това каза за Радио Благоевград председателят на общинската организация на БСП-Благоевград, общински съветник и кандидат за депутат   Веселин Христов.  Той не пожела да коментира прогнозното пето място за БСП днес. "Нека да изчакаме ден-два.  Убеден съм, че резултатите ще покажат по-висок резултат за БСП". Христов заяви, че след..

публикувано на 09.06.24 в 21:29

Приключи изборният ден в Кюстендил

Приключи изборният ден в Кюстендил, съобщи председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Венцеслав Механджийски. Изборният ден е протекъл нормално, без сериозни проблеми и нарушения, каза той. По данни на полицията в Кюстендил съществени нарушения, които да попречат на правото на избирателите да упражнят вота си, не е имало. Над 300 служители..

публикувано на 09.06.24 в 21:07

Обласният управител на Благоевград: Тези избори бяха предизвикателство, денят премина без сериозни нарушения

Изборният ден в област Благоевград е приключил нормално. Това каза за Радио Благоевград областният управител Георги Динев. Той допълни, че тези избори са били истинско предизвикателство, но въпреки това до сериозни нарушения не се е стигнало.  По предварителни данни на областния управител,  към  избирателната активност за Европейски парламент в област..

публикувано на 09.06.24 в 20:59
Проф. Антоанета Христова

Проф.Антоанета Христова: Ще има избори след изборите, въпросът е кога

"Ако се намери трета политическа сила,  готова да влезе в управлнеска формула с ГЕРБ и ДПС, ще имаме правитеслтво за кратко". Това прогнозира в ефира на Радио Благоевград политическият психолог и анализатор проф.Антоанета Христова. "А ко, обаче не се намери и има някакво отиграване на противопостаявяне на ГЕРБ и ДПС , смятам че може да се тръгне към..

публикувано на 09.06.24 в 20:47

Калоян Ханджийски: Ниската активност е плесница за политическата класа

Слабата избирателна активност е плесница за всички. Очевидно това е предупреждение към политическата класа, че диалог трудно ще се получи. Коментарът бе направен в Изборното студио на Радио Благоевград , от Калоян Ханджийски, от „Демократична България“. Политическата класа е виновник за ниската избирателна активност, подчерта той...

публикувано на 09.06.24 в 20:33