Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

У дома или в ресторант – къде да посрещнем 2024-а? Монтана ви очаква!

Снимка: flckr

2024-а вече чука на вратата и всеки един от нас си прави планове за последната вечер на тази година. Приятели се уговаря, но къде да се съберат?

В Монтана ресторанти и хотелски комплекси отправят примамливи оферти. Менютата са страхотни - със салати, които едва ли ще може да си ги направите у дома, основното ястие е богато, екзотично и апетитно. Естествено веселбата е в основата и за това – жива музика и диджей са задължителни за вечерта. 

Всичко това си има цена, а цените са различни, но когато парите са дадени от сърце, няма значение, каква е сумата, важното е да останем доволни.

А всеки, които желае, може да посрещне Новата 2024 година, на обновения централен площад "Жеравица" в Монтана. В празничната програма, организаторите от общината, са осигурили изпълнения на народни певици, местни танцови групи, ще има томбола с награди, а когато часовникът удари 12 часа в полунощ, небето над Монтана ще бъде озарено от тържествена заря. Кръшно хоро ще ознаменува настъпването на 2024 година. Ако искате и Вие да бъдете част от тържествата в Новогодишната нощ все още има свободни места в ресторантите и заведенията. Монтана Ви очаква.

А какви са цените на кувертите в заведенията и колко ще ви струва Новогодишната вечеря, провери кореспондентът ни Любо Андреев.

По публикацията работи: Eкип на БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени