12+3

Some Details
Публикации

София Тех Парк прави интерактивен музей за ученици

София Тех Парк представи иновативна идея за интерактивен музей за деца и ученици. Огнян Траянов от Българската асоциация по информационни технологии поясни, че идеята за постоянна интерактивна експозиция е разработена безвъзмездно. В интерактивния..

публикувано на 17.01.18 в 16:23
Василка Бумбарова

Плевенският драматичен театър "Иван  Радоев" гостува на сцената на Народния театър

С постановката "Вишнева градина започна турнето на Плевенския театър "Иван Радоев" в София. Спектакълът е на руския режисьор Василий Сенин .  В предаването "12+3" театралният мениджър и критик Василка Бумбарова  сподели, че времето , в което..

публикувано на 17.01.18 в 16:05

Пиесата "Палачи" - гледна точка към битието на пенсионирания палач

Като почерк, като интерес, пиесата "Палачи" се нарежда до другите творби на Мартин Макдона , но сюжетът му е една идея по-достъпен. Това каза в интервю за предаването "12+3" режисьорът Стоян Радев : Смятам пиесата за доста по-отворена към..

публикувано на 17.01.18 в 15:46

Монументът "Бузлуджа" може да бъде реставриран с евросредства

Монументът "Бузлуджа" е сред 12-те полуфиналисти, излъчени от европейската неправителствена организация " Европа Ностра " като обекти, за чието спасяване може да бъде оказано съдействие. За това съобщиха днес в Стара Загора областният управител..

публикувано на 17.01.18 в 15:42

Служители на летището в Бургас и гранични полицаи сред първите разпитани по делото "Сарафово"

Служители на летището в Бургас и гранични полицаи бяха сред първите, разпитани по делото за атентата на 18 юли 2012 година, при който загинаха петима израелски туристи и българският шофьор на автобуса им Мустафа Кьосов. След близо година и половина..

обновено на 17.01.18 в 15:07

Борисов призова да бъде даден ясен план за присъединяването на държавите от Западните Балкани към ЕС

В речта си премиерът настоя за продължаване на миграционното споразумение с Турция и повдигна въпроса за нормализиране на отношенията с Русия.  Близо час и половина продължи дебатът в Европейския парламент по българските приоритети. В изказването..

обновено на 17.01.18 в 14:55
Стойчо Стойчев

Стойчо Стойчев: Купеният вот има мащабите на пандемия

Най-сериозно от купуването на гласове на избори от 2013-а година насам са областите Благоевград, Монтана, Хасково и Добрич - това става ясно от изследване на политолога Стойчо Стойчев , което ще бъде представено в Софийския университет "Св. Климент..

публикувано на 17.01.18 в 14:54
Юлиана Николова

Юлиана Николова: Борисов получи голяма подкрепа в Страсбург

Речта на премиера Бойко Борисов пред Европейския парламент в Страсбург, в която той изложи приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС,  затвърждава рамката на външнополитическите приоритети, които Борисов и това правителство си..

публикувано на 17.01.18 в 14:14
Димитър Ганев

Димитър Ганев: БСП цели да монополизира темата корупция, ГЕРБ е в кръгова отбрана

С внасянето на вота на недоверие към правителството наблюдаваме кулминация на много ясното двуполюсно противопоставяне ГЕРБ-БСП от последната година, което е в интерес и на двете партии. Това заяви политологът Димитър Ганев в интервю за..

публикувано на 17.01.18 в 13:09

БСП внесе вота на недоверие срещу кабинета "Борисов 3"

БСП внесе искането си за вот на недоверие на правителството. Вотът е поискан с мотив "корупция". Социалистите атакуват управляващите в няколко сфери, сред които здравеопазване, обществени поръчки, строителство и саниране, и контрабанда. Вотът е..

обновено на 17.01.18 в 12:01