12+3

Some Details

Публикации

Емил Минчев - авторът на

Сборникът "Ковчег с кошмари" - вече и в една от големите платформи за електронни книги

Заглавието аз лично бих го превел "Ковчег с кошмари", заяви в интервю за предаването ни "12+3" Емил Минчев, чийто сборник с 13 страшни истории наскоро беше публикуван в една от големите платформи за електронни книги.  „Има разкази на ужасите,..

публикувано на 19.02.19 в 19:55

Огромна част от стенописите в храм-паметника „Св. Александър Невски“ е напълно разрушена

Храм-паметникът „Свети Александър Невски“ не е бил основно реставриран от своето построяване в началото на миналия век до днес. За това алармират духовници и реставратори. По думите им, на катедралата, превърнала се в символ на..

публикувано на 19.02.19 в 18:04

Емилиян Гебрев пред БНР: Предупреждаваха ме - не се занимавай с "Дунарит", то е наше

Беше извършен опит за масово убийство и разследването не стигна до никъде, подчерта в специално интервю за БНР оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев. Повод за изказването му е опитът да бъде отровен през 2015-а, но от кого, как и с какво..

обновено на 19.02.19 в 17:20

Близо 70% от руските имоти по българското Черноморие се продават на половин цена

Около 70% от руските ваканционни имоти по българското Черноморие се разпродават, а цените са паднали наполовина. Това твърдят брокерски компании, които работят по морето. Също по преценката на брокери до известна степен компенсация на..

обновено на 19.02.19 в 16:38

Банско отново е домакин на SNOW CINEMA

В края на седмицата Банско става център на световните ски. Зимният ни курорт за пети път посреща най-добрите скиори на планетата. Гостите и жителите на планинския град обаче имат още една привилегия, тъй като зимната кинопанорама..

обновено на 19.02.19 в 15:58

Трябва да има възможност хората да заявят съгласие да са донори

Недофинансирането на труда на координаторите по донорство и липсата на стройна организация при донорска ситуация са причините за намаляващия прогресивно брой на трансплантациите у нас. Това каза пред "Хоризонт" д-р Сибила Маринова , началник..

публикувано на 19.02.19 в 15:46
Поклонение пред паметника на Васил Левски в София

Прекланяме се пред подвига на Васил Левски

Възпоменателни прояви за отбелязването на 146-ата годишнина от обесването на Апостола на свободата ще има днес в цялата страна. В София поклонението започва в 18.00 часа пред паметника на Васил Левски. В него ще участва президентът Румен..

обновено на 19.02.19 в 15:33
Карина Караиванова

Председателят на КФН подава оставка, отива в ЕБВР

Председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова  е убедена, че е изпълнила управленската си програма, представена пред Народното събрание преди назначаването на поста ѝ. Това заяви самата тя на заключителната пресконференция, която..

обновено на 19.02.19 в 15:26

За мястото и смисъла на опозицията в пленарната зала и извън нея

Парламентарните практики в този парламент са изчерпани - показало го е мнозинството, а сега, след като най-голямата опозиционна партия напуска парламента, това означава предсрочни избори. Това подчерта в интервю за предаването "12+3" политологът..

обновено на 19.02.19 в 15:06
Заместник-председателят на БСП Кирил Добрев

Кирил Добрев: Постигнатите успехи по промените на Изборния кодекс не са достатъчни, за да се върне БСП в НС

Постигнатите успехи по промените на Изборния кодекс и ЦИК са победа на гражданското общество, но това не е достатъчно, за да се върне БСП в парламента. Това заяви в интервю за предаването "12+3" - заместник-председателят на БСП Кирил Добрев и..

обновено на 19.02.19 в 13:50