12+3

Some Details

Публикации

пациент

Отбелязваме Европейския ден за правата на пациента

18-и април е Европейски ден за правата на пациента. В България той се отбелязва за 12-а поредна година. Идеята е на този ден да се прави равносметка как се прилагат основните пациентски права, формулирани в Европейската харта на правата на..

публикувано на 18.04.19 в 15:14
Лекари и медицински сестри, специализанти, подкрепени от родители протестират пред специализираната болница за активно лечение на детски болести

Специалисти по детски болести протестират в София

Педиатрите  от Специализираната болница по детски болести "Проф. д-р Иван Митев" в София излязоха на протест . Те настояват да отпаднат лимитите за хоспитализиране на децата с аргумента, че така не могат да диагностицират и да лекуват..

обновено на 18.04.19 в 15:01

Липсата на работна сила и корупцията - основни проблеми на германския бизнес у нас

Липсата на работна сила и корупцията са сочени като основните проблеми на германския бизнес у нас. Страната ни остава привлекателна дестинация за германските инвестиции, но немските компании ни поставят на последно място по качество на академичното..

публикувано на 18.04.19 в 14:58
Със заповед на Регионалната екоинспекция в Бургас е спряно строителството в местността Алепу, по-известна като Шофьорския плаж

Строителството в местността Алепу ще бъде спряно до края на летния сезон

Със заповед на Регионалната екоинспекция в Бургас е спряно строителството в местността Алепу, по-известна като Шофьорския плаж. Забраната за строителните дейности е заради периода на гнездене на защитените видове птици. В момента на място край..

публикувано на 18.04.19 в 14:33

Израелският премиер - сред 100-те най-влиятелни личности в класацията на "Тайм"

Израелският премиер Бенямин Нетаняху се нареди сред 100-те най-влиятелни личности в ежегодната класация на американското списание "Тайм". Нетаняху спечели парламентарните избори в Израел и се превръща в най-дълго управлявалия министър-председател на..

публикувано на 18.04.19 в 14:11
Ернесто Гаинза в свободно летене

Парашутистът рекордьор Ернесто Гаинза в България: Щастлив съм, защото следвам мечтите си

Преди дни в България гостува Ернесто Гаинза - едно от най-големите имена в света на парашутизма, носител на 3 рекорда, записани в “Гинес”. Венецуелецът, известен като един от най-добрите учители по скайдайвинг, лети също с костюм-крило, практикува и..

публикувано на 18.04.19 в 14:05
Калоян Методиев

Калоян Методиев: Популярността на Фараж е свързана с отстояването на ясни принципи

Политологът Калоян Методиев коментира в "12+3" факта, че във Великобритания новата партия на Найджъл Фараж води в проучванията за евроизборите. "Кризата на традиционните партии е от важните последствия от Брекзит. Избирателите намират във Фараж опорна..

публикувано на 18.04.19 в 13:44
Мирослав Попов

Мирослав Попов: Държавната политика по интеграция на ромите е погрешна

Каква трябва да бъде реакцията на властта на сбирката на неонацистки групи в София? Коментар по тази теми в студиото на "12+3" направи анализаторът Мирослав Попов. "За мен борбата с фашизма в момента се свежда до борбата с радикалния авторитаризъм...

публикувано на 18.04.19 в 13:35
Костадин Костадинов

Костадин Костадинов: Управляващите ни всъщност са управлявани

Разликата между политическа партия и организирана престъпна група е само в наименованието - това мнение изрази в интервю за "12+3" лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.  Според него "държавата прилича на бостан, в нашия случай - на обран..

публикувано на 18.04.19 в 13:00
Протест пред Министерството на здравеопазването на физиотерапевти и рехабилитатори от цялата страна

Лекари се противопоставят на искането на кинезитерапевтите за право на частна практика

Лекари по физикална и рехабилитационна медицина остро се противопоставят на искането на протестиращите кинезитерапевти и рехабилитатори да имат право на частна лечебна практика. Медицината е екипна дейност, в която всяко звено е важно, заяви..

публикувано на 17.04.19 в 15:44