12+3

Some Details
Публикации

Ива Свещарова представя "Съвършено розово"

На 23 юни от 19:30 часа в ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс ще се състои премиерата на най-новото представление на Ива Свещарова – "Съвършено розово”. Заглавието "Съвършено розово" веднага подсказва, че тук има едно..

публикувано на 21.06.18 в 16:48

Партията на Зелените в ЕП подкрепя Светослав Малинов срещу рестарта на АЕЦ "Белене"

Евродепутатът от групата на Европейската народна партия Светослав Малинов е получил категоричната подкрепа на колегите си от Партията на Зелените в битката си срещу рестарта на АЕЦ „Белене“, която започна в Брюксел. Това съобщи самият той в интервю за..

обновено на 21.06.18 в 16:19
Мими Николова

Певицата Мими Николова преди бенефиса ѝ - 60 години на сцената

Kонцертът-бенефис на голямата естрадна звезда Мими Николова "60 години на сцената" ще се състои на 27 юни от 19.30 ч. в Сити Марк Арт Център. Кариерата ми е вървяла и напред, и назад, защото съм зодия рак. Това сподели в интервю за..

публикувано на 21.06.18 в 16:10

Изгубиха части от матурата на зрелостник от Русе

Части от матурата на зрелостник от Русе бяха загубени. В интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" зрелостникът Цветан Цветанов обясни: "Всичко започна, когато си проверих резултата в онлайн платформата на министерството и видях..

публикувано на 21.06.18 в 15:37

Турция пред важни избори

Предизборните шатри на основните партии край станцията на метрото "Хаджъосман“ са разположени почти непосредствено една до друга. Въпреки, че в страната имаше поне няколко сериозни инцидента с побои, намушкани и тежко ранени партийни активисти и..

публикувано на 21.06.18 в 13:53

Религиозните общности у нас с остра реакция за готвените промени в Закона за вероизповеданията

Религиозните общности в страната изразиха недоволство срещу предложените през май проектозакони за изменение и допълнение на Закона за вероизповеданията. Католическата и арменската църква изпратиха официално становище до Народното събрание. Главното..

публикувано на 21.06.18 в 13:34

Проф. дмн. Данон: Общият медицински център и болница за евреи и араби е важен за подобряването на отношенията

Еврейският университет в Ариел се намира зад „зелената линия“, т.е. на териториите, които според договореностите в Осло би трябвало да са част от бъдещата държава Палестина. Негов президент е роденият в Пазарджик проф. дмн. Юда Данон...

публикувано на 20.06.18 в 15:47

Геодезисти: Крайбрежната плажна ивица не е отразена в проекта за ОУП на Царево

В проекта за Общ устройствен план на Царево не е отразена крайбрежната плажна ивица и грешно е отразена   границата на охранителната зона “А“. Това пише в становище на камарата на геодезистите в България. Експертите уточняват, че крайбрежната..

публикувано на 20.06.18 в 15:19

Заменят локалните сървъри към пунктовете за технически прегледи с единна електронна система

Локалните сървъри към пунктовете за годишните технически прегледи на автомобилите се премахват и се въвежда единна електронна система, която създава по-качествен контрол при прегледа на автомобила, каза инж. Любомир Тодоров – началник отдел..

публикувано на 20.06.18 в 14:58
Любомир Кючуков

Л. Кючуков: Ако бъде провален договорът за името на Македония, ще има ескалация на национализмите в региона

От Института за икономика и международни отношения прогнозираха, че ще има ескалация на националистите в региона, ако бъде провален договорът за името на Република Македония. Освен това смятат още, че е възможно ЕС скоро да даде дата за..

публикувано на 20.06.18 в 14:31