12+3

Some Details
Публикации

За измамите с козметика

Ако търсите вечна младост, можете да я откриете в интернет, където многобройни сайтове рекламират "чудесата“, които можете да постигнете само срещу 100-150 лева и само за месец да се опънат всичките ви бръчки. Така правели в Холивуд, а еликсирът..

публикувано на 22.03.18 в 15:17

Много професии ще останат в миналото и милиони работни места ще изчезнат от пазара на труда

Милиони работни места ще изчезнат от пазара на труда, много професии ще останат в миналото, а други, за които дори не подозираме, ще изместят съществуващите. Тези трансформации ще се случат в изключително кратки срокове - през следващите..

публикувано на 22.03.18 в 14:58
Иван Русев

Скулпторът Иван Русев: Парк "Илинденци" е уникален с формулата си "изкуство и природа"

"Илинденци - зона за изкуство" се нарича изложбата в Софийската градска художествена галерия, посветена на 20-годишнината от създаването на скулптурния парк в село Илинденци в подножието на Пирин. През 1998 година приятели и съмишленици подкрепят..

публикувано на 22.03.18 в 14:52
Парк

Арх. Петър Киряков: Никакъв ПУП няма отношение към инвестиционния проект за парк "Аязмото“

Ние възстановяваме съществуващите елементи на парк "Аязмото“, като стриктно се съобразяваме със съществуващите елементи, защото той е паметник на културата. Това посочи в интервю за предаването "12+3" на програма "Хоризонт" архитект Петър Киряков..

публикувано на 22.03.18 в 14:34

Бъдещите пенсионери не са наясно с условията за пенсиониране

От началото на тази година са в сила промени в Кодекса за социалното осигуряване, свързани с дадената възможност хората, които са осигурени за втора пенсия, да прехвърлят средствата си от частните фондове в Държавното обществено осигуряване...

публикувано на 22.03.18 в 14:18

Ситуацията в София се нормализира с отслабването на снеговалежа

Пътната обстановка в София се нормализира. 150 снегорини са в готовност да почистят града, ако отново завали сняг. След като през деня се обработваха трасетата на масовия градски транспорт, в момента машините почистват вътрешноквартални улици,..

обновено на 22.03.18 в 14:08

Проф. Тр. Митев: През последните години се промениха условията, от които зависят здравето и възпроизводството на населението

ЦРУ прави годишно изследване на смъртността по държави и в това изследване България е на трето място, като страни, в които е имало или има военни действия, се намират след нас в тази класация. Афганистан е на десето място, а Украйна на пето..

публикувано на 22.03.18 в 14:04

Пешеходните пътеки в страната масово не отговарят на изискванията

Близо две трети от пешеходните пътеки в България не отговарят на изискванията - да са боядисани в съответния цвят и маркирани, да има предупредителни знаци за шофьорите за наличието им, да се поддържат редовно. Това е показала приключилата проверка..

публикувано на 22.03.18 в 13:16
Тихомир Безлов

Над една трета от косвения данък е класифицирана като несъбираема

Колко богата е тази държава, която си позволява да пропусне ДДС за стотици милиони годишно? Начисленият, след ревизии на НАП, косвен данък за последните 17 години е за 16,2 милиарда лева, като над една трета от сумата е класифицирана като..

публикувано на 22.03.18 в 13:15
Тони Димов

Вместо по магистралата на оценката на въздействие на законите, ние караме по заобиколните пътища

"Най-важно за българското законодателство днес е да превантираме огромния обем норми, огромната нормативна инфлация – всеки ден бълваме нови правила. Вече не остана сфера, която да е свободна от регулиране". Това каза в предаването "12+3" Тони Димов ,..

публикувано на 22.03.18 в 13:00